NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Zamijenili bebe u bolnici

Avaz.ba

12.3.2019

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik u današnjem broju objavljuje: „Zamijenili bebe u bolnici“.

Donosimo nevjerovatnu, filmsku priču iz bh. porodilišta. Naši novinari otkrili su da je u jednoj bolnici u BiH došlo do zamjena beba. Saznajte kako je drama okončana, odakle su porodilje, je li bilo smjena zbog ovog skandala, šta kaže Uprava bolnice.

Otkrijte ko je atraktivna doktorica iz Banje Luke koja najavljuje da će tužiti sve koji su pisali laži o njoj, te kako se našla na udaru medija.

Donosimo i detalje nevjerovatnog obrta dešavanja na Medicinskom fakultetu u Sarajevu. Nakon 15 mjeseci odlučeno je da dr. Ismet Gavrankapetanović bude vraćen na Katedru ortopedije. Pročitajte šta za naš list ovaj ugledni ortoped kaže, kada je odluka donesena, ko je potpisuje, od kada stupa na snagu.

Nevjerovatna priča dolazi iz Zavidovića. Sin tvrdi „Otac me prijavio iz zavisti“.

Ugledni bh. novinar Bakir Hadžiomerović u današnjoj „Minuti“ osvrnuo se na koaliciju koja je na pomolu, a glavni akter je Željko Komšić. Šta stoji iza naslova: „Foliranti - Bošnjački stražari“, pročitajte sami. Ličnost dana je Ngujen Hoai Nam.

Na stranama Globusa nevjerovatna priča Grka, kojem je kašnjenje spasilo život. Naime, on je trebao biti jedan od putnika Boeinga 737, u kojem je poginulo 157 osoba, a ovaj Grk za medije je ispričao „koliko minuta ga je dijelilo od sigurne smrti“.

Bavili smo se i problemom migrantske krize u BiH. Otkrivamo za koliko je broj ulazaka izbjeglica povećan u našu zemlju, te koje je rješenje za ovaj veliki, nadolazeći problem. Istražujemo i ko su četničke vođe u BiH, nakon paradiranja Ravnogorskog pokreta Višegradom.

Aljoša Čampara, ministar unutrašnjih poslova FBiH, ponovo je u žiži interesovanja, ovaj put zbog prijema u radni osnos novog kadra u ovo državno preduzeće. Otkrili smo koliko osoba bliskih njemu će dobiti posao i za koju plaću će raditi.

Bili smo jučer i na sjednici Općinskog suda, gdje su iznesene nevjerovatne činjenice o fatalnoj hostesi iz Sarajeva, koja je iz osvete naručila paljevinu automobila. Nina prijetila Naidi: Objavit ću tvoje golišave fotografije!

Istražili smo da li su nabavljeni citostatici za onkološke pacijente, kojih lijekova nema, te kako se pacijenti snalaze da kupe lijek koji im život znači. Donosimo i zanimljivu priču o raspodjeli imovine bivše države, koliko je BiH dobila djela svojih slavnih slikara, kolika je njihova vrijednost i o čijim djelima je riječ.

Uz dosta nelegičnosti, donosimo priču iz obrazovanja. U manjem bh. entitetu sve se može osim učiti bosanski jezik, a gdje kineski „ide ko halva“ .

Na stranama Crne hronike pročitajte ko je i odakle je diler koji je suprugu i majku uveo u narkoklan. Donosimo detalje sa ponovljenog suđenja Emiru Fetiću, koji je na autobuskoj stanici ubio nevinog mladića Amera Pivića, kao i novoizrečenu presudu zatvora. U Mostaru pretresen stan Dragana Džebe. Pročitajte zašto je ovaj kriminalac, odranije poznat policiji, uhapšen te koje sve radnje se vežu za njega.

Prva liga Federacije BiH u žiži je javnosti, a za naš list o dešavanjima govori Nusret Helić, počasni predsjednik Bratstva iz Gračanice, koji poručuje „Stati ukraj kriminalnom suđenju“. Na stranama Sporta bavili smo se i Ligom prvaka „Pjanićev Juventus na velikom ispitu“. Doznajte ko će igrati na travnjaku i čij je nastup upitan.

Još jedna srbijanska pjevačica našla se u seks-skandalu. Šta je rekla o objavi pornića, te kako je on završio na društvenim mrežama, ova pjevačica pojasnila je na svom profilu. O kome je riječ, te zašto je ovaj skandal odjeknuo kao bomba, šta se vidjelo na snimku i fotografijama, uvjerite se sami. 

Saznajte ko i zašto plasira priče o kraju „Zvezda Granda“.

U današnjem prilogu sve o automobilima u novom „Automarketu“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.