SAZNAJEMO

Nasilnik Marjanović još se nalazi u Policijskoj upravi Prijedor

U toku pretresi kuće i objekata koje koristi

Hodžić i nasilnik Marjanović. Avaz

Avaz.ba

13.3.2019

Nasilnik Renato Marjanović (31) iz Prijedora, kojeg je jučer uhapsila prijedorska policija zbog napada na Azrina Hodžića (38) iz Kozarca kod Prijedora, nalazi se, prema nezvaničnim saznanjima, u Policijskoj upravi Prijedor.  

Također, nezvanično saznajemo da je saslušan u Tužilaštvu u Prijedoru, kao i da su u toku pretresi kuće i objekata koje koristi. 

Nakon toga će, u toku dana, biti poznato je li protiv Marjanovića, koji se tereti za krivična djela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje te nanošenje tjelesnih povreda, biti određena mjera pritvora.

Podsjećamo, Marjanović je Hodžića fizički napao u ponedjeljak ujutro na jednom prijedorskom otpadu sekundarnih sirovina, zahtijevajući od njega da skine grb Bosne i Hercegovine s autoprikolice.

Sve je snimao mobilnim telefonom i Hodžića primorao da se zbog državnih obilježja izvinjava Srbima i RS. Potom je šokantan snimak postavio na svoj Facebook profil.

Ovaj događaj izazvao je salve kritika i komentara na društvenim mrežama, a profil na kojem je Marjanović objavio sporni snimak preplavljen je komentarima, uvredljivim fotografijama i prijetnjama. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.