NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Afera "Selefije" drma BiH i Hrvatsku

Avaz.ba

15.3.2019

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi sve detalje špijunske afere koja trese BiH i Hrvatsku. Čitajte šta su nakon teških optužbi Dragana Mektića, ministra sigurnosti BiH, poručili Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Hrvatske, članovi Predsjedništva BiH, Andrej Plenković, premijer Hrvatske, novinar Mato Đaković...  

Tu je i redovna kolumna Bakira Hadžiomerovića pod naslovom "Lice ministrice".

Donosimo i reakcije na presudu u korist hrvatskog „Scouta“. Samo u "Dnevnom avazu" čitatje šta je poručio profesor Berko Zečević, stručnjak za odbrambene tehnologije.

Ako je i bilo sumnje da Zlatko Lagumdžija još ima duboke veze s vlastodršcima, nakon informacije da je njegova supruga zaposlena u Direkciji za evropske integracije, te sumnje su pale u vodu. Lagumdžijina supruga Amina bi trebala ubrzati put BiH u EU.

Na stranama Globusa bavimo se likvidacijom šefa mafijaške porodice Gambino, Franka Kalija. Donosimo i moguće razloge dolaska Trampove kćerke Tifani u Beograd. Je li došla u prijestonicu Srbije da se uda?

Nastavljamo pratiti priču o pedofiliji u zeničkim obrazovnim institucijama. Razrednik koji je učenici nudio seks i ranije spopadao učenice i slao im fotografije falusa. Pored svega, još nema zvanične prijave.

Objavljujemo i tužnu priču o smrti devetomjesečne bebe na Jezeru. Čitajte zbog čega je nesretno dijete izgubilo bitku za život?

Sjetili smo se i velikana Alije Isakovića, koji je preminuo 1997. godine. Na stranicama Mozaika donosimo i razgovor s njegovom suprugom, prof. dr. Eminom Kečo-Isaković. Šta je poručila?

Od 1. maja na snagu stupa odluka o zabrani uvoza starih automobila.

Otkrivamo i koji je to sudija u Australiji u zatvor poslao pedofila, a ranije nosio titulu bh. tužioca.

Nažalost, ni jučerašnji dan nije prošao bez smrti na bh. cestama. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara život izgubio mladić, ljekari se djevojci još bore za život.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.