SVEČANOSTI U prisustvu velikog broja zvanica

U Banjoj Luci otvoren TC "Delta planet": Konačan cilj mjesečna plaća od hiljadu maraka

G. D.
21.03.2019 20:42

U Banjoj Luci je danas, uz prisustvo velikog broja zvanica, svečano otvoren tržni centar „Delta planet“. Otvaranju je prisustvovao premijer RS Radovan Višković, ministri u Vladi RS, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić. 

Vlasnik kompanije „Delta Holding“ Miroslav Mišković rekao je da će se u banjalučkom „Delta planetu“ naći više od stotinu brendova i dodao da nijedan posjetilac neće otići razočaran.

- Pomoći ćemo i rast BDP-a. Nadam se da ćemo doći do cilja od 1.000 KM prosječne plaće, što će pomoći našim mladima da ne odlaze. Radujem se novim projektima i najavio u Zagrebu, Skoplju i u Sarajevu, gdje je već kupljeno zemljište - poručio je Mišković.

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić rekao je da se grad na Vrbasu gradi i da je izgradnja tržnog centra poput „Delta planeta“ potrebna gradu u namjeri da bude regionalni centar.

- Ovo nije običan tržni centar, već jedan od najboljih. Hvala što ste doprinijeli našoj namjeri da grad postane lider u regionu. Ovo je jedno od najvećih radnih mjesta u gradu sa 2.000 zaposlenih - rekao je Radojičić.

Komentari

NA VRH