NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Bolesni umovi nisu uspjeli da mi podvale

Piše: Avaz.ba

4.4.2019

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ donosimo ispovijest poznatog bh. novinara Mate Đakovića u vezi s jučerašnjom odlukom Tužilaštva BiH, koje je donijelo naredbu o neprovođenju istrage protiv njega, Mije Krešića, zamjenika ministra sigurnosti BiH, i Ivana Bandića, generalnog konzula Hrvatske u BiH, u slučaju afere „Selefije“, koja je danima potresala BiH i Hrvatsku.

- Svako bi normalan nakon svih dokaza i saslušanja donio takvu odluku - rekao je, između ostalog, Đaković.

Ekskluzivno otkrivamo šta se krije iza zidina državnog zatvora. Pogledajte kako će izgledati luksuzna kuhinja, ljubavna soba, fitnes sala, ordinacija...

Demokratska fronta nije više članica Bh. bloka. Donosimo stav lidera Naše stranke Predraga Kojovića.

Predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić jučer je gostovao na N1 televiziji. Pročitajte koji grešku je napravio Dragan Čović, kojeg je stava o koaliciji sa SDA, a osvrnuo se i na aktuelne teme o Bloku 7, najavljenoj paradi ponosa...

Donosimo reakcije nekadašnjeg predsjednika Komisije za utvrđenje sukoba interesa Jasmina Emrića, bivšeg člana Centralne izborne komisije (CIK) BiH Vehida Šehića i političkog analitičara Esada Bajtala na imenovanja Milana Dunovića, koji trenutno sjedi na dvije fotelje.

Otkrivamo šta otkrivaju novi podaci Svjetske banke o broju zaposlenih u BiH u 2018. godini te kolika je razlika u odnosi na podatke bh. institucija.

Dok Srbija i Hrvatska skidaju omču s vrata korisnicima kredita „švicaraca“, pitamo: Zašto jedino Bosna i Hercegovina ovo pitanje nije riješila?

Svetlana Cenić, ugledna ekonomistica, upozorava: Od akciza na duhan sakupljene 6,4 milijarde KM, sve je proćerdano!

Na stranama Crne hronike pročitajte sve o bizarnom slučaju na suđenju u Banjoj Luci za pokušaj ubistva novinara. Kako su se tužiteljica i optuženi našli u istoj klupi...

Teška saobraćajna nesreća desila se u mjestu Višnjik u Modriči. Mladića udario voz dok je išao na sastanak s djevojkom.

Iz daleke Azije za naš list govori Branko Ivanković, šef stručnog štaba prvaka Irana Persopolisa iz Teherana. Pročitajte šta je rekao o treneru bh. reprezentacije Robertu Prosinečkom, kako je raditi s iranskim igračima, ta zašto je mišljenja da je iranska liga jača od hrvatske.

Analizirali smo dosadašnje utakmice proljetnog dijela Premijer lige, a donosimo i zašto Inter tuži Bekama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.