REAKCIJE

Dodik se oglasio: Drago mi je što imamo reprezentaciju RS

Avaz.ba

11.4.2019

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas u Beogradu žensku fudbalsku ekipu Medicinske škole iz Banje Luke koja se takmiči na Svjetskom školskom prvenstvu u fudbalu Svjetske federacije za školski sport (ISF), ističući da se Republika Srpska bori za svoju afirmaciju u svakom pogledu, pa i na sportskom planu.

Dodik je, nakon razgovora s reprezentativkama, naveo da je veoma značajno što Republika Srpska ima svoju reprezentaciju na ovom takmičenju, koje se održava od 7. do 14. aprila i izrazio zadovoljstvo što tim iz RS učestvuje u kontinuitetu.

- To što predstavljaju Republiku Srpsku na ovom takmičenju sigurno je važan moment u njihovom životu, koji će ih opredijeliti za neke vrijednosti i još više privući RS, kao i ideji naše države. Zbog toga sam posebno ponosan - rekao je Srni Dodik.

On je istakao da je značajno što će njihovi vršnjaci tokom takmičenja čuti za Republiku Srpsku.

- Došao sam da podržim našu reprezentaciju iz Banje Luke koja predstavlja Republiku Srpsku u fudbalu i kažem da sam kao predstavnik RS u BiH veoma ponosan što Republika Srpska ima svoju reprezentaciju - izjavio je Dodik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.