ISTRAGA

"Avaz" otkriva imena svih osumnjičenih u akciji „Kasa 2“

Piše: M. AŠČIĆ

15.4.2019

Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu danas bi trebalo donijeti odluku šta će biti sa sedmero osumnjičenih koje je SIPA uhapsila u nastavku policijske akcije „Kasa 2“, koja je prošle sedmice obavljena na Palama i Istočnom Sarajevu.

U velikoj akciji SIPA-e pretreseni su brojni ugostiteljski objekti na Palama te dva u Istočnom Sarajevu zbog sumnje da odgovorne osobe vršile utaju poreza.

Svih sedam osoba nakon ispitivanja pušteno je da se brani sa slobode, a danas će biti poznato hoće li im biti predložene mjere zabrane.

Istražitelji SIPA-e pretresli su njihove ugostiteljske objekte, i to kafe bar „Pegi Jahorina“, restoran „Garden Sumbulovac“ Pale, apartman „Maxwell Jahorina“, vilu „Bela Jahorina“, računovodstveni servis ''Pejović Pale'' na Palama i restoran "Bob Exclusive".

„Avaz“ iz izvora bliskih istrazi otkriva imena svih uhapšenih i osumnjičenih. 

Riječ je o Njegošu Ćulumu, menadžeru kafe bara "Pegi", i vlasniku Predragu Obućini, Zorici Jovankić, vlasnici ribnjaka "Toplik'', Svanimiru i Miljani Kreštalici, vlasnicima objekta „Bob Exclusive“, Dušanki Pejović, direktorici servisa „Pejović Pale“, i Zoranu Obućini, vlasniku vile ''Bela“.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.