SARAJEVO

Brojni članovi SDA pristupili Narodu i pravdi, među njima i vijećnici Almedin Miladin i Senad Alić

Pristupanje ozvaničili i Belma Lojić, članica Izvršnog odbora Asocijacije žena SDA Centar, Haris Hrvo, dobitnik najvećeg ratnog priznanja Zlatna policijska značka

Facebook

Avaz.ba

19.4.2019

Almedin Miladin, vijećnik u Općinskom vijeću Stari Grad i Gradskom vijeću Grada Sarajeva, i Senad Alić, dugogodišnji potpredsjednik Općinskog odbora SDA Centar, novi su članovi Naroda i Pravde. 

Pristupanjem Almedina Miladina Narodu i Pravdi ova stranka je, osim drugog vijećnika u Općinskom vijeću Stari Grad, dobila i prvog vijećnika u Gradskom vijeću Grada Sarajeva.

Danas je zvanično Narodu i Pravdi pristupio i Senad Alić, višegodišnji potpredsjednik SDA Centar, vijećnik u Općinskom vijeću Centar u dva navrata i predsjednik Mjesnog odbora SDA Šip.

- Svakodnevno nam pristupaju novi članovi, kako oni koji su bili u drugim političkim opcijama tako i oni koji će kroz platformu Naroda i Pravde tek započeti politički put. Radujemo se svakom novom članu, svjesni da je svaki čovjek dodatni kvalitet, ali istovremeno znamo da je od broja uvijek važnije da se radi o poštenim i časnim osobama koje su spremne raditi u interesu građana. Narod i pravda nastavlja rasti na zdravim temeljima - kazao je predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković.

Osim Miladina i Alića, danas su svoje pristupanje Narodu i pravdi ozvaničili i Belma Lojić, članica Izvršnog odbora Asocijacije žena SDA Centar, Haris Hrvo, dobitnik najvećeg ratnog priznanja Zlatna policijska značka, Armis Mašić, predsjednik Saveza boračkih udruženja Stari Grad, Ismir Nokto, sekretar Zelenih beretki KS, Miladin Alija, Ajanović Deni…


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.