NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Rezervna policija i u Federaciji

Avaz.ba

20.4.2019

Pročitajte zbog čega Sud Bosne i Hercegovine još nije donio odluku o tome da turski državljanin Ozer Ozsaraj (Ozsaray) bude izručen Turskoj.

Čitajte sve o obračunu Razima Subašića s rođacima u kojem je izgubio nogu. Ne propustite Komentar dana koji piše Semira Degirmendžić.

Pročitajte reakcije nakon najave uvođenja dodatnih snaga u policije u Republici Srpskoj.

Čitajte razgovor s Maz Salem, borkinjom za ljudska prava koja tvrdi da je laž da su muslimani neprijatelji svijeta. Naša današnja ličnost je Aljoša Čampara, a saznajte i zašto.

Na stranama Globusa pročitajte sve o održanom velikom mitingu “Budućnost Srbije” u Beogradu.

Saznajte šta Gordana Tadić, glavna državna tužiteljica, misli o predmetu koji se odnosi na navode o vrbovanjima građana BiH u aferi „Selefije“.

Otkrivamo koliko su radili, a koliko zaradili federalni zastupnici u 2018.

Na stranama Mozaika pročitajte koliko će studenata povratnika u RS dobiti stipendiju. U Tuzli ispraćeni posmrtni ostaci nevinih vlaseničkih žrtava.

Pročitajte koliko je osoba izgubilo lani život na bh. putevima.

Na stranama Crne hronike donosimo priču o nestanku Salihe Omerović iz Srebrenice, a saznajte čime su se otrovali Nediljko Ilić i njegova sestra Milka Ilić, koji su pronađeni mrtvi u selu Ćate kod Šipova. Pročitajte ispovijest Almedina Hidića, oca stradalog dječaka Ahmeda.

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam i brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta.

Čitajte sve o tome šta je italijanski list “Gazzetta dello Sport” objavio na jučerašnjoj naslovnoj stranici povodom večerašnjeg derbija Serije A između Intera i Rome. Pročitajte zanimljivu priču o bh. napadaču Milanu Đuriću i o tome kako je Novak Đoković doživio novi neuspjeh.

Na stranama Jet seta pročitajte razgovor s Amilom Sulejmanović iz Londona.

U današnjem broju „Dnevnog avaza“ donosimo prilog „Sedmica“ s brojnim aktuelnim i zanimljivim temama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.