CRNA HRONIKA

Marka Anđelića posljednji put ispratili tek vjenčana supruga, svatovi i kolege

Poginuo prve bračne noći

Ispraćen na vječni počinak. Blic.rs

Blic.rs

13.5.2019

Jecaji, tuga i bol prolamali su se danas poslijepodne ispred trebinjske gradske kapele, odakle je na vječni počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati nakon vjenčanja, dok je razvozio goste sa svadbe, poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, te radne kolege ispratili su nastradalog mladića na vječni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica.

– Ne mogu da vjerujem da ispraćam kolegu. Prošle sedmice smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga mi, njegove kolege, ali i njegova Marija, roditelji, brat, sestra kumovi, prijatelji ispraćamo. Ovo je nevjerovatno, šta život i sudbina urade čovjeku. Radovao se zajedničkom životu sa Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku i nevjerici - rekao je Markov kolega iz Beograda.

Iako je u Trebinju danas padala kiša, u trenutku kada je kovčeg s Markovim tijelom iznesen iz gradske kapele pojavilo se sunce, koga su ubrzo ponovo zaklonili crni oblaci.

Podsjetimo, Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedjelje u naselju Mokri Dolovi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.