NAJAVA

"Panorama" donosi priču o zaradi bh. manekenki i intervju s ambasadorom Sjeverne Makedonije Ekremom Ebibijem

Također donosimo intervju s Đuletom iz grupe „Van Gogh“

Avaz.ba

18.5.2019

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 19. maja, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. 

Moda je sa sobom uvijek nosila dozu predrasuda, česta je dilema je li to hobi ili posao. U našoj velikoj temi poznate bh. manekenke poput Nataše Derikonje, Ane Marije Jurišić i Jelene Jugović-Tundžel otkrivaju istinu o zaradi u ovom poslu.

Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe „Van Gogh“, sasvim iskreno govorio je o svojim navikama, stavovima i neukusu koji je danas masovno zastupljen.

- Volio bih da sređeno socijalno i društveno okruženje bude briga svake odgovorne zajednice, da se starima ponudi bezbrižna strana jastuka, a da se mladima da mogućnost da ostvare svoj san na javi. Volio bih da se pazimo i brinemo jedni o drugima - rekao nam je Đule.

Ekrem Ebibi funkciju ambasadora Sjeverne Makedonije u Bosni i Hercegovini preuzeo je nedavno, u martu. U ugodnom razgovoru s ekipom „Dnevnog avaza“ dotakao se svih tema, osim političkih. Otkrio nam je da mu je u Bosni zanimljivo, kakav je privatno, šta voli, a šta ne voli, kao i to čime bi se bavio da nije izabrao diplomatiju.

Čitajte još: 

- MAJA CVETKOVIĆ: Ne želim razbiti mističnost Magi Stefanović

- ALEN DELON: 16.000 potpisa protiv legende

- Zašto je Zambija tako posebna

- MODNA PRIČA: Dominacija bijele haljine

- Slastica nastala u čast ruske balerine

- Dajanina nećakinja ljubi dvostruko starijeg milionera

- ''Louis Vuitton'' predstavio torbe ''Canvas of the Future''

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.