PROCESI

Istraga o ubistvu biznismena Slaviše Krunića, Lukač tvrdi: Radimo na dosta drugih tragova

Dodao je kako je nedavno na autoputu kod Banje Luke pronađeno 65 kilograma marihuane, rade na ovom slučaju

Dragan Lukač. Arhiv

Srna

29.5.2019

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač rekao je danas u Banjoj Luci kako se intenzivno provodi istraga u vezi s ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, kao i potraga za učesnikom u tom ubistvu Benedijem Đukanovićem, koji je u bijegu.

– Radimo na dosta drugih tragova, ali, s obzirom na to da je ta istraga veoma aktuelna, ne mogu da pričam o nekim drugim detaljima – rekao je Lukač novinarima.

On je naveo da je raspisana potjernica i za drugim napadačem Nedeljkom Dukićem, koji je učestvovao u pokušaju ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

– Radi se na tom slučaju. Ne mogu reći da li sada imamo određene tragove, ali na tom planu sarađujemo s policijama u okruženju i šire – rekao je Lukač.

Dodao je kako je nedavno na autoputu kod Banje Luke pronađeno 65 kilograma marihuane i smatra kako ta droga ne može biti vrijedna pola miliona KM.

– Ta marihuana ne može vrijediti pola miliona nigdje u svijetu, već, kada se rasparčava na ulici, negdje 60.000, 70.000 KM. U vezi s tim slučajem traje intenzivna istraga i postoji razlog zašto tu informaciju nismo objavili. Javnost će o tome biti informirana na vrijeme – rekao je Lukač.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.