PROCESI Ministar unutrašnjih poslova RS

Istraga o ubistvu biznismena Slaviše Krunića, Lukač tvrdi: Radimo na dosta drugih tragova

Dodao je kako je nedavno na autoputu kod Banje Luke pronađeno 65 kilograma marihuane, rade na ovom slučaju

Srna
29.05.2019 13:52

Dragan Lukač

Foto: Arhiv

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač rekao je danas u Banjoj Luci kako se intenzivno provodi istraga u vezi s ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, kao i potraga za učesnikom u tom ubistvu Benedijem Đukanovićem, koji je u bijegu.

– Radimo na dosta drugih tragova, ali, s obzirom na to da je ta istraga veoma aktuelna, ne mogu da pričam o nekim drugim detaljima – rekao je Lukač novinarima.

On je naveo da je raspisana potjernica i za drugim napadačem Nedeljkom Dukićem, koji je učestvovao u pokušaju ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

– Radi se na tom slučaju. Ne mogu reći da li sada imamo određene tragove, ali na tom planu sarađujemo s policijama u okruženju i šire – rekao je Lukač.

Dodao je kako je nedavno na autoputu kod Banje Luke pronađeno 65 kilograma marihuane i smatra kako ta droga ne može biti vrijedna pola miliona KM.

– Ta marihuana ne može vrijediti pola miliona nigdje u svijetu, već, kada se rasparčava na ulici, negdje 60.000, 70.000 KM. U vezi s tim slučajem traje intenzivna istraga i postoji razlog zašto tu informaciju nismo objavili. Javnost će o tome biti informirana na vrijeme – rekao je Lukač.

Komentari

NA VRH