NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Nemamo pravo da odustanemo

Avaz.ba

3.6.2019

U današnjem dvobroju najtiraženije dnevne novine u Bosni i Hercegovini povodom Ramazanskog bajrama objavljujemo veliki intervju sa reisu-l-ulemom Huseinom ef. Kavazovićem.

Pročitajte šta je rekao o blagodatima vjere, stanju društva, ali i aktuelnim političkim temama.

Poznati novinar Bakir Hadžiomerović u današnjoj "Minuti" odgovara na pitanje zašto BiH nikada neće dobiti zasluženi negativni izvještaj.

Ekskluzivno za naš list govore otac, majka i brat teroriste Ibre Ćufurovića. Bili smo u Velikoj Kladuši, gdje smo razgovarali sa članovima njegove porodice.

Saznajemo i šta će biti teme Berlinskog procesa. U julu je zakazan sastanak predstavnika zemalja zapadnog Balkana.

Pročitajte sve o novim poplavama koje su pogodile našu zemlju.

Objavljujemo šokantne informacije da sve više građana u BiH diže ruku na sebe zbog kredita i siromaštva.

Portal Lonely Planet objavio je listu evropskih atrakcija, a Hercegovina se nalazi na visokom četvrtom mjestu top-destinacija u 2019. godini.

Saznajte šta donosi odluka o zabrani uvoza starijih automobila u BiH, te da li to znači da će poskupjeti polovna vozila.

Na stranicama Crne hronike donosimo sve o jučerašnjem stravičnom udesu u Hrvatskoj u kojem je učestvovao autobus iz BiH.

Pročitajte i novu "Avazovu" patrolu. Ovaj put naši novinari bili su sa pripadnicima Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK.

U današnjem izdanju "Avaza" poklanjamo čak tri priloga na 40 strana. Donosimo bajramski prilog, gdje možete pročitati intervju s Dženanom ef. Krajišnikom, imamom Aladža džamije u Foči, sjećanje fojničkog penzionera o najljepšim danima djetinjstva, te zašto Ferzila Prijić voli Bajram, ali i još mnogo bajramskih priča.

Tu su redovni prilozi "Mali oglasi" te revijalni sportski prilog o trenutno najaktuelnijim dešavanjima.

Na stranama Jet seta pročitajte intervju s legendarnom pjevačicom Šemsom Suljaković, koja je govorila o karijeri, putovanjima i porodici.

Na stranama Sporta donosimo sve reakcije o velikom uspjehu Veleža i mišljenje legende tima iz Mostara Envera Marića.

Također, pročitajte sve o Ligi prvaka, u kojoj je Liverpul slavio protiv Totenhema.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.