SAOPĆENJE

Čović: Ko god nas pokuša izmjestiti iz političke utakmice, zna se kako će završiti

Položeni vijenci na Centralno spomen-obilježje

Dragan Čović. HDZ BiH

Sl. M. / Avaz.ba

8.6.2019

Ne može se bez HDZ-a BiH razmišljati o budućnosti ovog prostora, poručio je Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH, obraćajući se na obilježavanju 29. godišnjice stranačkog osnivanja u Žepču.

- Koliko god je teško i koliko god ima razočarenja u tom našem dogovaranju, tri predstavnika, tri partnera, nama je prevažno da smo dio te političke utakmice, i ko god pokuša izmjestiti HDZ BiH iz tog procesa, jasno je kako bi to završilo. To nismo dozvolili svojim političkim djelovanjem i ja ću vas s te strane motivirati da tako i nastavimo - poručio je Čović.

Predsjednik Čović u svom obraćanju čestitao je vodstvu stranke na predanoj borbi i zalaganju pri ostvarivanju stranačkih ciljeva i interesa na prostoru Žepča, te ih pozvao da ustraju i dalje u dobro organiziranim poslovima, planovima i obavezama kako su to radili i do sada.

- Važno je da mi na ovaj način kao jedna velika porodica pošaljemo poruku iz Žepča iz ovog prostora Zeničko-dobojskog kantona i čitave BiH. Ja sam preponosan na ono što smo mi radili ovih 29 godina. Oni koji su malo stariji znaju koliko je to bilo teško vrijeme i vrijeme izazova - kazao je Čović.



Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Svečanoj akademiji povodom 29. godišnjice HDZ BiH Žepče, pored domaćeg članstva, prisustvovali su brojni istaknuti gosti, stranački dužnosnici iz izvršne i zakonodavne vlasti svih nivoa.

Delegacija HDZ-a BiH položila je vijence i svijeće na Centralno spomen-obilježje poginulim braniteljima u Žepču prije početka svečane akademije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.