NAJAVA

Danas u „Dnevnom avazu“ čitajte: Ukidaju licence za 200 doktora

Piše: Avaz.ba

13.6.2019

Pročitajte detalje kako su ubice policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića sakrile ključni dokaz u rješavanju istrage.

Nakon što ljekar napuni 75 godina, neće mu biti produžena licenca za rad, tako će nevjerovatno znanje, bezbrojni sati u operacionim salama administrativnom odredbom biti bačeni u vodu.

Pročitajte i današnju „Minutu“ uglednog novinara Bakira Hadžiomerovića, koji je pisao o nemogućnosti dogovora u Predsjedništvu BiH.

Hitna sjednica Predstavničkog doma BiH zakazana je za sutra.

Pročitajte šta je poznati publicista i književnik Rako Cerović kazao nakon što je vrh Srpske pravoslavne crkve pozvao episkope i narod da čak i životima brane i spriječe autokefalnost Crnogorske pravoslavne crkve.

Ličnost dana je Medlin Olbrajt, a pročitajte i zašto.

Na stranicama Globusa pročitajte o protestima u Hong Kongu.

Pročitajte o hapšenju trojice stranih državljana zbog krijumčarenja migranata.

Bili smo u trenutno najomraženijem tunelu u BiH te smo iz prve ruke svjedočili kakav haos vlada kod Vranduka.

Na stranama Mozaika donosimo i priču o Džemalu Karčiću, prvoj zaposlenoj osobi s Daunovim sindromom u Sarajevu.

Također, donosimo i sve informacije o upisu u novu akademsku godinu te otkrivamo za koje fakultete vlada najveće interesiranje.

Na stranama Crne hronike pročitajte kako napreduje istraga o likvidaciji Miloša Ostojića, koji je ubijen prije šest mjeseci u Istočnom Sarajevu.

Također, objavljujemo detalje o tragediji koja se dogodila u Češkoj, gdje je maturant Srednje grafičke škole Ilidža izvršio samoubistvo.

U današnjem izdanju na stranama Jet seta možete pročitati i priču s Dženanom Manov, koja je učestvovala u emisiji „Zvijezde-ljetni hit“, pročitajte ko ju je iz žirija oduševio.

Na sportskim stranama pročitajte analizu o porazu fudbalske reprezentacije BiH i mišljenja proslavljenih stručnjaka iz naše zemlje.

Donosimo i sve detalje utakmice u Mejdanu, gdje su rukometaši BiH poraženi od Bjelorusije.

U današnjem izdanju je redovni prilog četvrtkom „KultArt“.

 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.