NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Prevareni Maočanin naplatio 1,5 miliona KM

Avaz.ba
22.06.2019 07:00
  • Dnevni avaz
    Dnevni avaz Foto: Screenshot

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju između ostalog otkriva kako je Maočanin naplatio veliku sumu novca i od kojih federalnih agencija.

Saznajemo šta stoji iza odluke Vlade Kantona Sarajevo o pomoći potrošačima plina i koga će, osim građana Sarajeva, još subvencionirati.

Ne propustite komentar dana glavnog i odgovornog urednika „Dnevnog avaza“ Kenana Kešmera o udruženjima i inim organizacijama koje su kupile pozamašne donacije.

Donosimo analizu o stvarnoj političkoj težini predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, o čijoj mogućoj kandidaturi za čelnicu nove Evropske komisije pišu ugledni evropski listovi, te na koji se način ovo treba posmatrati u BiH.

Ne propustite ni intervju sa Jovanom Divjakom, penzionisanim generalom Armije RBiH, u kojem govori o Udruženju „Obrazovanje gradi BiH“, mladima...

Današnja ličnost dana je Goraždanka Džejla Ramović.

Na stranicama Globusa donosimo detalje odluke Donalda Trampa, predsjednika SAD, da odustane od napada na Iran.

Čitajte reakcije nakon „Avazovog“ raskrinkavanja „zvezde granta“ Darka Brkana.

Istražili smo kakva je sigurnost naših maturskih testova nakon skandala s krađom uoči mature u Srbiji.

Pročitajte sve o haosu na ulicama Mostara nakon blokade deponije smeća koja je trajala 11 dana, te kako rade komunalci.

Od ponedjeljka je „Avaz“ na Jadranu, čitajte gdje će se sve moći kupiti naša najtiražnija i najutjecajnija novina.

Donosimo reportažu o trapistima i šta su sve u naslijeđe ostavili Banjoj Luci, ali i priču o Marinku Veletiću, najstarijem kuglašu bijeljinskog kluba.

O hororu u Banjoj Luci, kada je otac silovao kćerku dok mu je supruga bila u bolnici, čitajte na stranicama Crne hronike. Donosimo i detalje tragedije na Bjelašnici kada je poginuo Aziz Spahić. Ne propustite otkriti zašto je Aleksandar Bubnjević iz Banje Luke ubio Miroslava Tatića.

Ekipa Jet-seta razgovarala je sa Džejlom Ramović nakon njene pobjede u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Na sportskim stranama ne propustite šta se dešava u tuzlanskom premijerligašu, a saznajte i kako FK Sarajevo rješava situaciju s isplatama plaća.

Donosimo priču o odlasku golgetera Fernanda Toresa, ali i kakvu je normu pred Miralema Pjanića postavio trener Juventusa.

Saznajte i kakvu sudbinu posrnulog velikana može odrediti sjednica Skupštine KK Bosna.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i popularan redovni prilog „Sedmica“, u kojem možete, između ostalog, pročitati ekskluzivni intervju sa Matijom Espinosa, predsjednicom Generalne skupštine UN-a.

NA VRH