NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Troškovi života 3 puta viši od plaće

Avaz.ba
26.06.2019 06:30
  • Naslovnica "Dnevnog avaza"
    Naslovnica "Dnevnog avaza" Foto: (Avaz)

„Dnevni avaz”, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, objavljuje - Troškovi života tri puta viši od plaća: Istražili smo koliki su troškovi života u našoj zemlji.

„Dnevni avaz“ na licu mjesta: Uskoro brza cesta do Neuma. Za 20 dana bit će probijen tunel Žaba.

Pročitajte Dodikove tvrdnje kako OSA prisluškuje medije u BiH i regionu. Saznajte šta je sve kazao na pres-konferenciji u Istočnom Sarajevu.

Ne propustite ''Minutu'' našeg kolumniste Bakira Hadžiomerovića.

Saznajte hoće li BiH u globalnu koaliciju protiv Irana nakon što je državni sekretar SAD Majk Pompeo najavio da traži saveznike.

Ličnost dana je Orhan Pamuk.

Na stranama Globusa čitajte šta su iz HDZ-a poručili Miroslavu Škori. Pročitajte uz koju su pjesmu pristalice turske opozicije slavile pobjedu.

Pročitajte je li Papina odluka o dopuštanju službenih hodočašća doprinijela boljem statusu Međugorja.

Na stranama Crne hronike saznajte kako je Facebook prijateljstvo završilo silovanjem. Saznajte sve o nesreći u minskom polju kod Goražda.

Pročitajte kako su vudu svećenice od Bosanke iznudile nekoliko hiljada eura.

Na sportskim stranama saznajte hoće li novi gradonačelnik Istanbula dovesti Višću. Pročitajte i šta je Ljuban Crepulja kazao za „Dnevni avaz“ nakon što je postigao dogovor s Astrom iz Rumunije. Saznajte sve o potpisivanju memoranduma o saradnji u Dejvis kupu.

Danas donosimo prilog ''Porodica i zdravlje'', sa brojnim zanimljivim temama.

NA VRH