NAJAVA U „Dnevnom avazu“ od nedjelje, 21. jula

„Panorama“ donosi priču o bh. ljepoticama u inozemstvu, razgovor s Indirom Levak...

Avaz.ba
20.07.2019 17:34
  • Panorama
    Panorama Foto: (Dnevni avaz)

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 21. jula, prilog "Panorama" donosi niz zanimljivih sadržaja. 

Ljepotice iz naše zemlje nižu uspjehe u inozemstvu. Ema Golijanin, jedna od najpoznatijih bh. manekenki, prije nekoliko dana imala je vrlo zapažen nastup na reviji kupaćih kostima u Majamiju. Na ovoj Sedmici mode svoje kreacije predstavili su neki od najuspješnijih dizajnera iz cijelog svijeta, a atraktivna Ema nosila je čak tri revije.

- Internacionalni uspjeh ne dolazi preko noći. Iz mog iskustva potrebno je bilo mnogo truda da bih postigla to što jesam – kazala je Golijanin iz Los Anđelesa za “Avaz”.

Ova Sarajka nije jedina koja ima priliku prošetati svjetskim modnim pistama. Karijeru u svjetskim prijestonicama mode uspješno grade ili su gradile i još neke bh. manekenke, Amra Čerkezović, Sarah Čerkez, Ana Marija Jurišić, Nataša Borozan, Delila Softić...

Pjevačica Indira Levak govorila nam je o solo karijeri, pjesmama, nastupima. Ona je nakon grupe “Colonia” odlučila okrenuti novu stranicu u svom životu i, kako ističe, započeti novo poglavlje.

- Moje drugo ime je energija. Nema dana kada je ona slabijeg intenziteta. Imam tu neku pokretačku snagu u sebi koja pozitivno utječe i na druge. Mislim da sam upravo zato i u nekim trenucima u karijeri, kad nije bilo sve jednostavno i glatko, našla put koji me doveo ovdje gdje danas stojim pred vama. Zaista jača nego ikad – iskrena je bila Levak.

Pročitajte sve o ljubavnoj priči broj 1 – Lejdi Gagi (Lady Gaga) i Bredliju Kuperu (Bradley Cooper) i zakazivanju velikog vjenčanja.

Čitajte još: 

Tanja Ribič: Predah na Brijunima

Plava krv: Kako se odmara danska kraljevska porodica

Kako je kolač od sira stigao na Brodvej

Šta nositi na ljetnim muzičkim festivalima

Čarobni Santorini

Naomi Kempbel

Komentari

NA VRH