NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Novi slučaj čedomorstva potresao Krajinu, bebu ugušile dekom

Za naš list govorio je Leonardo Dikaprio, glumac s holivudske A-liste

Avaz.ba

18.8.2019

Naslovnica današnjeg izdanja. Avaz

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ donosimo detalje novog slučaja čedomorstva koji je potresao Krajinu. Otkrivamo detalje stravičnog zločina te kako su E. H. i njena majka ubile tek rođenu bebu.

Otkrivamo i ko je najozbiljniji kandidat za novog generalnog direktora „Elektroprivrede BiH“, a sve nam je potvrđeno iz više izvora. Pročitajte ko će naslijediti Bajazita Jašarevića.

Poljoprivrednici su se od početka godine morali boriti s mrazom i kišama, ali i višim silama - vlasti i odgovornima. Otkrivamo njihov naredni korak ukoliko im vlast ne pomogne.

Iako je najavljen prije sjednice Predsjedništva BiH, otkrivamo zašto neće biti sastanka predsjednika SDA, HDZ-a BiH i SNSD-a Bakira Izetbegovića, Dragana Čovića i Milorada Dodika. Saznajte zašto je Dodik odbio poslati svoju delegaciju u Ambasadu SAD u Sarajevu, gdje su se trebali približiti stavovi u vezi s ANP-om.

Ličnost dana je Salih Musić: Povezuje bh. dijasporu.

Naša zemlja se posljednjih godina suočava s masovnim gubitkom radne snage, koja svoje znanje i vještine, za veću plaću, nudi izvan granica Bosne i Hercegovine. Pročitajte bez kojih radnika će BiH ostati i s kakvim problemima se susreću brojna preduzeća.

Na stranama Crne hronike donosimo detalje saobraćajne nesreće koja se dogodila jučer u Crnoj Gori, a u kojoj su poginuli poginuli žena i dijete iz BiH.

Na stranama Sporta donosimo izvještaje odigranih susreta petog kola Premijer lige BiH. Naš reprezentativac i kapiten Bosne i Hercegovine ostao je vjeran Romi. Saznajte koliko će zaraditi u naredne tri sezone te ko je imao najveći utjecaj kako bi ostao u klubu.

Danas poklanjamo i revijalni prilog "Panorama", u kojem možete pročitati svjetski ekskluziv. Za "Dnevni avaz" govorio je Leonardo Dikaprio, glumac s holivudske A-liste. Pročitajte šta je rekao o novom ostvarenju "Bilo jednom... u Hollywoodu" filmskog maga Kventina Tarantina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.