NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Diplomatska ofanziva za deblokadu vlasti

Avaz.ba

20.8.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 20.8.2019.. Avaz

''Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi priču o današnjim zakazanim sjednicama Predsjedništva BiH te mogućim njenim ishodima - kompromis ili kriza. Pročitajte i Komentar dana Bakira Hažiomerovića.

Čitajte sve detalje o historijskom trenutku, jer naša zemlja konačno u decembru ove godine preuzima kontrolu nad svojim nebom.

Saznajte koje je to Ured za reviziju institucija u FBiH utvrdio zloupotrebe te zbog čega ministar za boračka pitanja Salko Bukvarević sve to negira. Naša ličnost dana je Elvedina Plasto, a saznajte i zašto.

Na stranama Globusa čitajte zbog čega je hrvatska diplomatkinja Elizabeta Mađarević suspendirana i povučena iz Ambasade Hrvatske u Berlinu.

Na Međunarodni aerodrom Sarajevo jučer su iz Medine doputovale još četiri grupe hadžija. Naši novinari su razgovarali s hadžijama, pročitajte detalje njihovog puta.

Čitajte detalje četvrte večeri Sarajevo Film Festivala.

Novinari Crne hronike donose nove detalje istrage o smrti Zorana M. Zenički inspektori rasvijetlili su smrt Zorana M. te su uhapsili Armina Mahmića. Istražujemo zbog čega su nemoćni mališani žrtve porodičnog nasilja.

Na stranama Showbiza saznajte šta se dešava na Festivalskom trgu.

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam i brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta. Čitajte koliko je selektor naše reprezentacije Robert Prosinečki za septembarske utakmice pozvao igrača. Osnovno pitanje za normalno funkcioniranje Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine i dalje je dobivanje identifikacijskog broja (ID) za legalno poslovanje krovne kuće bh. rukometa.

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza" donosimo i redovni prilog "Automarket“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.