NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Zamjeram bosanskim političarima

Pročitajte i svjetski ekskluziv, Kventin Tarantino govorio je za naš list o „Bilo jednom... u Hollywoodu“, inspiraciji, načinu rada, povlačenju...

Piše: Avaz.ba

23.8.2019

Naslovnica. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju otkriva ko su potencijalni investitori, koji su zainteresirani za modernizaciju kompleksa Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu. Ukoliko bude sve dogovoreno, saznajte u šta će sve ulagati.

Desetero djece sa simptomima trovanja hospitalizirano je jučer na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS). Pročitajte šta su nam rekli iz Sportsko-rekreativnom centru (SRC) “Ajdinovići”, inspektori te iz Hitne pomoći.

U intervjuu za "Dnevni avaza" Mustafa ef. Cerić, bivši reisu-l-ulema IZBiH, govorio je o aktuelnim političkim temama u BiH i svijetu.

Pročitajte i novu "Minutu" uglednog novinara Bakira Hadžiomerovića pod nazivom "Miro Trovač".

Istražili smo može li se stati ukraj vječitim načelnicima. Otkrivamo zašto Vlada FBiH nije prihvatila nacrt zakona o izboru načelnika i gradonačelnika u FBiH koji je predložio zastupnik Amer Obradović.

Donosimo i sve detalje sa sinoćnjeg crvenog tepiha 25. Sarajevo Film Festivala.

Vlada RS zabranila je solarij mlađima od 18 godina, a za "Avaz" govorili su dermatolozi o štetnostima vještačkog tamnjenja.

Na stranama Crne hronike otkrivamo sve detalje dramatičnog pokušaja bijega petorice kriminalaca iz mostarskog zatvora. Pročitajte i zbog čega su kriminalci Damir Hrnjez iz Mostara, Ferid Suljović Čićo i Admir Bislimi završili u KPZ-u Mostar.

Donosimo i interesantnu ispovijest iz zatvora. Maloljetni Jozo Džidić iz Mostara poslao nam je pismo iz KPZ-a Zenica. Pročitajte zašto tvrdi da je iza rešetaka završio samo zato što je sin Mladena Džidića.

Na stranama Jet seta donosimo svjetski ekskluziv. Kventin Tarantino govorio je za „Dnevni avaz“ o „Bilo jednom... u Hollywoodu“, inspiraciji, načinu rada, povlačenju...

Lider Premijer lige Bosne i Hercegovine s Grbavice u 6. kolu sutra (20 sati) gostuje na širokobriješkoj Pecari. Pročitajte šta je rekao Srđan Stanić uoči utakmice.

Donosimo i razgovor sa Izetom Hajrovićem nakon vrijedne pobjede nad Rozenborgom. 

Danas poklanjamo i prilog "TV Extra".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.