NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Životna drama Emira Spahića

Prevrnuo se terencem kod Gacka

Piše: Avaz.ba

31.8.2019

Naslovnica današnjeg izdanja. Avaz

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, donosi detalje saobraćajne nesreće u kojoj je jučer teško povrijeđen kapiten fudbalske reprezentacije BiH Emir Spahić, transporta do bolnice, povredama koje je zadobio, kao i brojne poruke podrške.  

Ne propustite Komentar dana naše novinarke Melihe Smajkić „Zbogom, 'Aluminiju'“.

Čitajte šta je u razgovoru za „Avaz“ poručio rektor Univerziteta u Sarajevu Rifat Škrijelj nakon nalaza inspekcije koja je zatražila poništavanje izbora Danisa Tanovića i Damira Šagolja na ASU.

Bili smo u „Ajdinovićima“ kada je inspekcija zapečatila ovaj Sportsko-rekreativni centar kod Olova, saznajte kakva se drama tamo odvijala. 

Ličnost dana je Elvir Kasumović, a otkrijte i zašto.

Na stranicama Globusa donosimo detalje optužbe protiv Entonija Levandovskog na federalnom sudu u SAD te čitajte koliko je dokumenata ukrao iz Googlea.

Saznajemo kada će biti otkriveno ko i zašto blokira Prvu transverzalu, jedan od ključnih projekata koji je uzdrmao šestorku u Kantonu Sarajevo.

Bili smo na obilježavanju Međunarodnog dana nestalih te pročitajte poruke koje su tom prilikom iznesene.

Ne propustite ni detaljan izvještaj s centralne svečanosti u Begovoj džamiji povodom dočeka Nove 1441. hidžretske godine.

Saznajte šta je to kobno zbog čega se sve više pacijenata javlja zbog trovanja u Srebreniku.

Na stranicama Crne hronike donosimo detalje napada na pjevačicu Jasminu Obrić-Jahić. Bili smo i na dženazi Ronaldu Osmanoviću, koji je ubijen 25. avgusta u sarajevskom naselju Saraj-polje.

Ekipa Jet seta donosi ekskluzivan razgovor s Jasminom Fazlićem, alijas Jalom Bratom, te čitajte šta nam je sve otkrio.

Na sportskim stranama pročitajte poruke uoči tuzlanskog gradskog derbija. Ne propustite ni poruke iz Željezničara i Sarajeva, uoči okršaja za prevlast u gradu.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i popularan redovni prilog „Sedmica“, u kojem možete, između ostalog, saznati za koliko novca demineri riskiraju život i da li im se to isplati, pročitati izuzetno interesantnu reportažu iz KPZ-a Zenica, a ne propustite ni intervju s hrvatski historičarem Hrvojem Klasićem.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.