NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u „Dnevnom avazu“ čitajte: Drama zbog "republike BiH" i reakcija iz RS

Saznajte i hoće li na Kolegiju Vijeća ministara BiH biti usvojeno finalizirano pismo podrške za Blok 7. Čemu se nada Denis Zvizdić, a ko krši zakone o državnoj pomoći u institucijama Federacije

M.Aš. / Avaz.ba
19.09.2019 06:29
  • Naslovnica "Dnevnog avaza"
    Naslovnica "Dnevnog avaza" Foto: (Avaz)

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, donosi brojne reakcije na izjave Milorada Dodika o najavi samoopredjeljenja RS, a zbog najave SDA o proglašenju republike BiH i usvojenim stranačkim dokumentima na Kongresu u Sarajevu.

Šta o svemu kažu članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić, koje su reakcije OHR-a i Ambasade SAD u Sarajevu. Zbog čega je ostavku podnio Senad Bratić, potpredsjednik RS.

Saznajte i hoće li na Kolegiju Vijeća ministara BiH biti usvojeno finalizirano pismo podrške za Blok 7. Čemu se nada Denis Zvizdić, a ko krši zakone o državnoj pomoći u institucijama Federacije.

Pročitajte i komentar naše novinarke Denaide Bašić.

Donosimo detalje stravičnog ubistva na Dobrinji. Zašto je Senad Basarić ubio nevjenčanu suprugu Irmu Forić, pripadnicu Granične policije BiH. Šta kažu komšije i šta je pronađeno na licu mjesta.

Koga je SIPA uhapsila u Hercegovini, ko su ugostitelji koji su utajili porez.

Otkrivamo kako Vijeće ministara BiH dogovora regres za 2020. godinu.

Na stranama Globusa saznajte šta se dešava u Saudijskoj Arabiji. Rijad predstavio dokaze. Ko stoji iza napada na naftna postrojenja.

Pročitaje šokantne detalje o Domu za stara lica u Zenici. Ko je kurbansko meso ubacivao u hladnjaču sa svinjskim.

Saznajte i šta dešavao u Tuzli. Kako su isplivali novi detalji komplicirane istrage o narkomafiji.

Sportske strane rezervirane su utakmice Lige šampione i Kupa BiH u nogometu. Saznajte hoće li se Nihad Đedović vratiti u reprezentaciju BiH.

NA VRH