NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Nova istraga o ubistvu policajaca

Uoči nove zimske sezone razgovarali smo s ljekarima kako najbolje zaštititi djecu od virusa. Vječito je pitanje, vakcinisati ih ili ne

Piše: Avaz.ba

12.10.2019

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ saznajte zašto je Tužilaštvo KS cijeli slučaj o ubistvu dvojice policajaca sada pokrenulo ispočetka. Zašto je ponovo formiran tim koji ima zadatak da sve opet pročešlja i provjeri sve tragove.

Uoči nove zimske sezone razgovarali smo s ljekarima kako najbolje zaštititi djecu od virusa. Vječito je pitanje, vakcinisati ih ili ne. Pročitajte šta kaže struka.

Analizirali smo: Šta stoji iza inicijative Srbije, Albanije i Sjeverne Makedonije.

Ima mnogo razloga zašto je današnji izbor za novog poglavara Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini važan. Povodom toga razgovarali smo s dr. Ahmet Alibašić, profesorom na Fakultetu islamskih nauka u Sarajevu.

Otkrivamo i kakvo će vrijeme biti do kraja mjeseca. Znate li šta je Miholjsko ljeto i kakve temperature donosi.

Na stranama Crne hronike bavili smo se ubistvom mlade Mostarke. Je li ključ slučaja je Lanin iPhone, koji se ne može otključati?

Donosimo i sve detalje horora koji je jučer potresao Tuzlu. Zašto je Hajrudin Zahirović nožem zaklao suprugu Dženitu, a potom legao na ručnu bombu i raznio se.

Zavirili smo i u privatni dom manekenke Amine Seferović i fudbalskog reprezentativca Švicarske Harisa Seferovića. Oni su prije nekoliko dana postali roditelji, a pročitajte kako su dali ima djevojčici.

Na stranama Sporta naši novinari provjerili su u kakvoj je formi košarkaš Džanan Musa. 

Za koju formaciju će se odlučiti Robert Prosinečki pred večerašnju utakmicu s Finskom. Pročitajte šta su rekli selektor i Miralem Pjanić.

Danas poklanjamo i prilog "Sedmica" u kojem možete pročitati intervju s članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem.







Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.