NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Put BiH u NATO je nezaustavljiv

Otkrivamo kako je propala istraga o ubistvu sarajevskih policajaca. Pitanje koje se postavlja je gdje je nestao snimak videonadzora s crkve, koja je udaljena 300 metara od mjesta ubistva

Avaz.ba

28.10.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 28. oktobar 2019.. Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg bh. političkog dnevnika, pročitajte šta donose nova pravila o emisiji ugljendioksida iz novih vozila te šta uredba EU po tom pitanju znači za BiH.

Otkrivamo kako je propala istraga o ubistvu sarajevskih policajaca. Pitanje koje se postavlja je gdje je nestao snimak videonadzora s crkve, koja je udaljena 300 metara od mjesta ubistva.

Pročitajte i komentar novinara Miralema Aščića.

Dragan Čović je u intervjuu za naš list, između ostalog, rekao da su evropske i NATO integracije BiH nezaustavljive, šta god ko danas mislio. Osim toga, govorio je i o izborima, Vladi FBiH i Vijeću ministara BiH.

Ličnost dana je Adnan Šteta, političar koji je došao iz realnog sektora i koji pokazuje da su mu interesi građana prioritet.

Na stranicama Globusa donosimo sve o likvidaciji vođe ISIL-a Abu Bakra el-Bagdadija.

"Avaz" je bio u posjeti gradiću Ravno, koji danas doživljava veliki procvat. 

Na stranicama Crne hronike saznajte ko je uhapšen zbog  ubistva vlasnika jednog nogometnog kluba. 

Ekipa "Dnevnog avaza" bila je u noćnoj smjeni sa „crnim uniformama" Šeste policijske uprave Policijske stanice Hadžići. Pročitajte čemu smo sve svjedočili.

Na stranicama Jet-seta pročitajte ispovijest glumca i TV zvijezde Tarika Filipovića nakon strašnih optužbi njegove bivše kućne pomoćnice da ju je seksualno uznemiravao, a koja je prije nekoliko dana osuđena zbog krađe u njegovom domu.

Novinari sportske rubrike donose sve o tušanjskom derbiju Slobode i Sarajeva, kao i o podvigu košarkaške zvijezde Hjuston roketsa u pobjedi nad Pelikansima.

U današnjem izdanju "Avaza" donosimo i redovne priloge "Bh. biznis" i "Sport".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.