MEMORIJAL U dvorani „Ramiz Salčin“ policajci pokazali zavidno znanje u malom nogometu

Turnir u znak sjećanja na svirepo ubijene policajce Adisa i Davora: MUP KS okitio se zlatnom medaljom

Drugo mjesto pripalo je pripadnicima MUP-a Republike Srpske, dok se s trećim mjestom morala zadovoljiti ekipa Sindikta Državne agencije za istragu i zaštitu

A. Ka. / Avaz.ba

Pobjednička ekipa MUP-a KS

Foto: Avaz


Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo pobjednik je 1. Memorijalnog turnira u malom nogometu „Adis i Davor“, koji je održan u znak sjećanja na tragično nastradale policajce Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. 

  • Tim MUP-a RS

    Tim MUP-a RS

    Foto: Avaz


Drugo mjesto pripalo je pripadnicika MUP-a Republike Srpske, dok se s trećim mjestom morala zadovoljiti ekipa Sindikta Državne agencije za istragu i zaštitu.

Turnir, na kojem je učestvovalo 26 ekipa iz svih policijskih agencija, igrao se proteklog vikenda u dvorani „Ramiz Salčin“ na Mojmilu u Sarajevu. Policajci su pokazali zavidno znanje kao hakleri.

  • Treće mjesto pripalo Sindikatu SIPA-e

    Treće mjesto pripalo Sindikatu SIPA-e

    Foto: Avaz


Najbolji igrač i ujedno strijelac turnira je Admir Musić iz pobjedničke ekipe. Titula najboljeg golmana otišla je u ruke Alena Kreme, također pripadnika MUP-a KS.

Proteklog vikenda u ulici Geteova na Alipašinom Polju, na mjestu stradanja policajaca, otkrivena je i spomen-ploča.

Adis i Davor ubijeni su 26. oktobra prošle godine. Adis je preminuo na mjestu, dok je od posljedica ranjavanja isti dan u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu preminuo i njegov kolega Davor.

Njihove ubice i nalogodavci nikada nisu pronađeni.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na