NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Krvava drama na Bjelašnici

Saznajte i kako je propast slovenskog avioprijevoznika "Adria Airwavsa" pogodila i naše radnike

Piše: Avaz.ba

6.11.2019

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, donosi sve detalje stravičnog zločina u Sarajevu. Nedžad Čaušević u krvavom pohodu ubio je bivšu djevojku, a ranio još jednu ženu pa se raznio bombom na Bjelašnici.

Možete pročitati i to kako je propast slovenskog avioprijevoznika "Adria Airwavsa" pogodila i naše radnike. Zbog bankrota ove kompanije, bh. građani ostali su bez vize.

Saznajte i sve o inicijativi kako drastično smanjiti limite u Parlamentu BiH. Samo za mobitele o trošku države bh. parlamentarci imaju 70.000 KM.

Pročitajte i komentar urednice Unutrašnjopolitičke rubrike Senke Kurt, a današnja ličnost dana je vrijedni poljoprivrednik Suljo Kahrimanović.

Saznajemo i da nakon posljednje presude Evropskog suda slijedi diplomatska ofanziva na Mostar.

Naši novinari istražili su i uporedili današnje cijene s onima od prije četiri godine.Kila putera skuplja je za čak 5 KM, potrošačka kora svakodnevno je sve skuplja, a plaće i penzije uglavnom stagniraju. 

U današnjem printanom izdanju "Avaza", donosimo i sve detalje velikog otkrića Semira Osmanagića u parku "Ravne 2" - novi tuneli za zdravlje bolji su od zraka na Igmanu. Naši novinari prvi su kročili ispod ovog parka.

Na stranama Crne hronike možete pročitatitemu s zabrinjavajućim podacima. Sve su učestalije nesreće s tragičnim ishodom, građani strahuju od ubica za volanom.

Mlada bh. zvijezda Džejla Ramović u razgovoru za naš list otvoreno je pričala o glasinama da ima novog momka. Kako se ona nosi s medijskim nastupima i koji su njeni dalji planovi saznajte u današnjem "Avazu".

Najuspješniji selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić za naš list otkrio je šta očekuje od baraža za Evropsko prvenstvo i može li BiH konačno izaći kao pobjednik.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i popularan redovni prilog „Porodica i zdravlje“ u kojem možete pročitati mnogo korisnih savjeta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.