NAJAVE

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Metak s posvetom iz Srbije

Piše: Avaz.ba

7.11.2019

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, donosi šokantne detalje nakon što je koverta jezivog sadržaja stigla u Parlament BiH. Metak klaibra 7,65 i poruka "S verom u Boga, sloboda ili smrt" stigli su iz srbijanskog Orašca.

Pročitajte tužnu ispovijesti oca Sanele Trstene koju je u utorak ubio Nedžad Čaušević. Kasim Kulašević je našoj novinarki rekao da je znao šta će se desiti, on bi Nedžadu presudio prije tragedije koja je zadesila njegovu porodicu.

Pročitajte i komentar urednika Sportske rubrike Nermina Demirovića, a današnja ličnost dana je Selma Korjenić koja je nastupom u Njujorku pobrala simpatije.

Zašto sam zamalo zaplakao pred Vijećem sigurnosti, otkrio je u razgovoru za "Avaz" ambasador Sven Alkalaj.

Radnici "Aluminija" i dalje vjeruju u spas nekadašnjueg giganta, a kakvo je stanje i šta su poručili pročitajte u današnjem printanom izdanju "Avaza".

Otkrili smo šokantne podatke - dozu krvi na crnom tržištu prodaju za 50 KM.

Donosimo priču i o turbetu u gradskoj jezgri Bihaća koje je enigma i za historičare. Ne zna se je li neko ukopan u7 dva kabura, ali svi ih poštuju.

Pročitajte i sve detalje posjete švedske princeze Viktorije (Victoria) i njenog supruga Danijela (Daniel) BiH, šta su obišli i kakvu su poruku donijeli.

Na stranama "Dnevnog avaza" pročitajte i o inicijativi za izmjenu Zakona o pripadnosti javnih prihoda. 

Od gnusnog ubistva mlade Mostarke Lane Bijedić prošlo je mjesec, a nove detalje o ovom slučaju možete pročitati na stranama Crne hronike.

Peđa Bajović sprema trodnevni maraton smijeha u sarajevu, a šta je poručio Sarajlijama pročitajte u našem listu.

Na stranama Sporta pročitajte sve aktuelnosti iz Premijer lige BiH, zatim kad se očekuje povratak Jusufa Nurkića na teren, ali i kakvu je odluku donio bh. bacač kugle Mesud Pezer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.