NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Posao nisu dali ni sinu Izeta Nanića

Ne propustite intervju sa Selmom Korjenić nakon emotivnog govora u UN-u

Piše: Avaz.ba

10.11.2019

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ donosimo novi skandal u režiji osramoćenog predsjedavajućeg Skupštine USK Agana Bunića. On je u dosluhu sa svojim dugogodišnjim prijateljem Kasimom Mulalićem utjecao na konkurs u Direkciji regionalnih cesta USK i „zažmirio“ na zaposlenje Nevzeta Nanića, sina rahmetli Izeta Nanića.

Razgovarali smo s Edinom Pašićem, direktorom Rudnika mrkog uglja Zenica. Pročitajte šta je rekao i o trenutnom stanju u ovom firmi.

Komentar dana pisala je naša novinarka Almasa Hadžić: "Kakav CIK, takav Parlament".

Bivši izvršni dopredsjednik Dinama i praktično prvi čovjek ovog danas evropski respektabilnog kluba Zdravko Mamić stigao je jučer u posjetu Sarajevu. Otkrivamo motiv posjete.

Sa Selimom Bešlagićem razgovarali smo o zločinu na Tuzlanskoj kapiji, a ne propustite ni intervju sa Selmom Korjenić nakon emotivnog govora u UN-u.

U stravičnoj nesreći na putu Krupa na Vrbasu - Bočac poginula su dvojica radnika. Donosimo detalje. Također, bili smo na licu mjesta u Istočnoj Ilidži, gdje je Kenan iz puške ubio suprugu Senadu pa presudio i sebi.

Na stranama Sporta donosimo rezultate 16. kola Premijer lige. Željezničar ponovo na vrhu tabele. Pročitajte ko će biti novi trener bavarskog giganta. Razgovarali smo i s Ivanom Karačić, glavnim srednjim bekom rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Ne propustite i revijalni prilog "Panorama".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.