REAKCIJE

Crnadak: SNSD nastavlja politički obračun s PDP-om i SDS-om, dobit će odgovor

Zasjedanja ne bi ni bilo da je Vijeće ministara formirano, što je najtužnija činjenica

Igor Crnadak. Avaz

Srna

10.11.2019

Iz materijala koji su dostavljeni poslanicima očigledno je da je SNSD zakazao posebnu sjednicu Narodne skupštine RS kako bi nastavili s prljavštinama i političkim obračunima s PDP-om i SDS-om - rekao je potpredsjednik PDP-a i poslanik u NSRS Igor Crnadak.

- Uvodna Informacija koju je SNSD pripremio je sramotna, nedostojna Narodne skupštine i dobit će zaslužen odgovor od PDP-a – najavio je Crnadak.

Istakao je da je iz Informacije jasno da SNSD-u ne samo da nije stalo do jedinstva stranaka iz RS, nego da žele lažima i konstrukcijama da još više proizvode sukobe i podjele.

Crnadak je rekao da je glavna crta koja se provlači kroz cijeli materijal za posebnu sjednicu, zapravo, velika kuknjava i jadikovka što SNSD još uvijek nije formirao vlast.

- Očigledno je da posebne sjednice uopće ne bi ni bilo da je Vijeće ministara formirano, što je najtužnija činjenica, jer pokazuje da SNSD-u nije stalo ni do vraćanja nadležnosti, ni do srpskog jedinstva, nego samo do fotelja u Vijeću ministara - zaključio je Crnadak, saopćeno je iz PDP-a. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.