NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Dođi u hotel, sređen ti je posao

Otkrivamo i nove detalje akcije "Var", u kojoj je uhapšeno 12 osoba zbog namještanja nogometnih utakmica Premijer lige BiH i Prve lige FBiH

Piše: Avaz.ba

13.11.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 13.11.2019.. Avaz

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju između ostalog donosi novi skandalozne detalje predsjedavajućeg Skupštine USK Agana Bunića. ”Avaz” je došao u posjed prepiske s jednom od djevojaka, koju Bunić poziva u hotel.

Pročitajte Komentar dana novinara Fahira Karalića.

Otkrivamo i nove detalje akcije "Var", u kojoj je uhapšeno 12 osoba zbog namještanja nogometnih utakmica Premijer lige BiH i Prve lige FBiH.

Pročitajte šta donose izmjena Zakona o notarima i set drugih povezanih zakona ako bude usvojen.

Ličnost dana je Amina Kajtaz.

Kinezi ušli na gradilište i započeli gradnju najvišeg mosta u BiH kod Počitelja.

Otkrivamo i dramatične detalje incidenta na Pedijatrijskoj klinici, gdje je otac bolesnog djeteta pištoljem prijetio doktoru Edi Hasanbegoviću.

Više od mjesec nakon surovog ubistva Lane Bijedić (19) konačno se ukazao tračak nade da će doći do svojevrsnog pomaka u istrazi. Kako smo saznali, Lanin telefon su, potvrđeno nam je iz više izvora, među ostalima i iz Federalne uprave policije (FUP), uspjeli otključati njemački stručnjaci u jednoj agenciji.

Na stranama Crne hronike pročitajte i sve vezano za nastavak suđenja Marku Zariću Čupi (23) i Petru Bujinoviću (23), koji su optuženi za ubistvo Aleksandra Pantića.

Pročitajte i razgovor s rediteljem Nerminom Hamzagićem, koji je trijumfirao svojim debitantskim dugometražnim filmom „Pun mjesec“ u Njemačkoj.

Saznajte i šta nam je sve rekao Davor Jozić, nekadašnji standardni reprezentativac bivše Jugoslavije iz druge šampionske generacije Fudbalskog kluba Sarajevo (sezona 1984./1985.).

Mlade reprezentativce BiH očekuje ispit zrelosti u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i utakmica s Velsom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.