NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Agent SIPA-e "kupio" diplomu za 1.500 KM

Pročitajte sve o seksualnim predatorima i slučajevima koji zgražavaju javnost i prekasno se otkrivaju

Avaz.ba

17.11.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 17. novembar 2019.. Avaz

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem printanom izdanju donosi šokantne detalje afere "Pero" u Krajini. Kantonalni sud u Bihaću odredio je jednomjesečni pritvor za deset uhapšenih, a otkriveno je i da je jedan od privedenih istražitelja SIPA-e diplomu električara platio 1.500 KM.

Pročitajte i komentar novinarke Almase Hadžić.

Saša Magazinović, nakon objave da ima rak, rekao je  za "Avaz" da ne želi da ga ljudi sažalijevaju nego da odu na pregled. Pročitajte sve i o borcu iz Bužima Fikretu Dediću, koji je osuđen na pola godine zatvora zbog krađe drva, kao i o građanima koji za njega sakupljaju novac.

Duda Balje, zastupnica u Skupštini Kosova, poručila je u intervjuu da će Bošnjaci biti dio kosovske vlade.

Ličnost dana je prof. dr. Ismet Gavrankapetanović.

Na stranicama Globusa pročitajte sve o nevremenu koje je ponovo poharalo Hrvatsku.

Jučer je obilježena 27. godišnjica kraja torture za 5.000 logoraša iz Manjače. Donosimo i priču o Saudini Behremović, koja čeka da vidi može li joj majka dati bubreg.

Na stranicama Crne hronike pročitajte sve o seksualnim predatorima i slučajevima koji zgražavaju javnost i prekasno se otkrivaju.

Sa sportskih stranica izdvajamo analizu učinka naše nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, o mogućim protivnicima u baražu, kao i dileme o tome hoće li Robert Prosinečki voditi "Zmajeve" u nastavku borbe za Euro 2020. O bh. reprezentaciji govorio je i selektor Italije, čuveni stručnjak Roberto Mančini (Mancini).

Najbolje košarkašice BiH, nakon senzacionalne pobjede u Rusiji, ugostit će Švicarsku u Sarajevu. U našoj ekipi vlada optimizam da ćemo osvojiti dva nova boda i nastaviti put prema Evropskom prvenstvu.

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza" donosimo i redovan prilog "Panorama" s brojnim zanimljivim sadržajima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.