NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Negiranje ZAVNOBiH-a je omča oko vrata

U današnjem izdanju donosimo i redovni prilog "Bh. biznis"

Avaz.ba

25.11.2019

Naslovna strana "Dnevnog avaza" za 25.11.2019.. Avaz

Najtiražniji bh. politički dnevnik "Dnevni avaz" u današnjem printanom izdanju objavljuje priču o Prvom zasjedanju Zemaljskog antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja BiH - Negiranjem ZAVNOBiH-a stavlja nam se omča oko vrata! 

Naš reporter posjetio je Mrkonjić-Grad uoči 76. godišnjice obnove državnosti BiH, pročitajte u kakvom stanju je zatekao trošnu kuću u kojoj su udareni temelji moderne BiH, te kako se danas država odnosi prema historiji. 

Pročitajte i šta je Daniel Server (Serwer), američki analitičar i profesor na Univerzitetu "Džon Hopkins", rekao o izjavi francuskog predsjednika Emanuela Makrona (Emmanuel Macron) da je BiH "tempirana bomba" te zašto je uputio kritike bh. građanima. 

Komentar dana pod naslovom "Domovino, neka ti je sretan rođendan" napisala je naša novinarka Almasa Hodžić.

Istražujemo kako je "FlyBosnia" preko noći dobila dozvolu za rad, ko je riješio višemjesečni problem, ko je zaposlen, a ko bez komentara. 

U današnjem izdanju donosimo i razgovor s direktorom Memorijalnog centra Potočari Emirom Suljagićem, koji otkriva da Centar trenutno nema novca ni da popravi krov!

Na stranicama Globusa pročitajte koji milijarder će izazvati Donalda Trampa (Trump) na predsjedničkim izborima u SAD naredne godine. 

Pročitajte i našu temu o povećanom broju psihičkih oboljenja, došli smo do saznanja da sve više djece i adolescenata traži pomoć psihijatra. 

Nakon što je Srbija uhapsila još jednog bh. građanina, objavljujemo reakcije porodice, političkih stranaka i advokata. Saznajte šta je navedeno u obrazloženju potjernice Osmana Osmanovića.

Reporter "Avaza" posjetio je najveću pijacu u regionu. Pročitajte zanimljivu reportažu s "Arizone", najbolje mušterije iz EU. 

Na stranicama Crne hronike čitajte kako je raskrinkan šverc droge iza zidina zeničkog zatvora - u vaginama unosili tablete "suboteks". 

Kao i svakog ponedjeljka, čitajte "Avazovu patrolu", u smjeni s pripadnicima Jedinice za podršku MUP-a KS tragali smo za naoružanim napadačem i razbojnikom.  

Na posljednjim stranama čitajte zanimljive vijesti iz šoubiznisa, kao i razonode, te najnovije sportske aktuelnosti. 

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza" donosimo i redovni prilog "Bh. biznis".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.