NA LICU MJESTA Svečano otvorenje u petak, 29. novembra

"Avaz" prvi zavirio u obnovljene "Ajdinoviće": Sve spremno za novi početak

Najvjerniji posjetioci već stigli i s nestrpljenjem čekaju da centar počne raditi u punom kapacitetu

E. Trako / Avaz.ba

Sportsko-rekreativni centar (SRC) "Ajdinovići", nakon kraće pauze, ponovo će otvoriti svoja vrata za posjetioce u petak, 29. novembra.

Svečano otvaranje bit će upriličeno za zvanice kojima iz SRC-a "Ajdinovići" žele na ovaj način zahvaliti na podršci i, kako su naveli, "nevjerovatnom broju poziva" koji su im dali snagu i strpljenje da dostojanstveno odgovore na sve napade koje su preživjeli u prethodnih nekoliko mjeseci.

Ekipa "Avaza" posjetila je "Ajdinoviće" uoči ponovnog otvaranja. Na licu mjesta zatekli smo nekoliko gostiju koji s nestrpljenjem očekuju da Sportsko-rekreativni centar počne raditi u punom kapacitetu.

- Od početka našeg rada, nastojimo da budemo dostojanstveni i da prave vrijednosti stavimo na prvo mjesto. Porodica, naši gosti, uposlenici, priroda i životinje su uvijek na prvom mjestu. SRC je od svog nastanka do danas postao jedan od lidera u turističkoj ponudi ovih prostora, odgovornim poslovanjem, vrijednim radom i timom od više od 50 uposlenika. Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti sporta i rekreacije, tako i u oblasti življenja i koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi - naveli su iz "Ajdinovića".

NA VRH

Podijeli članak na