SAOPĆENJE

U odvojenim posjetama Radončić primio ambasadore Nizozemske i Hrvatske

Tokom susreta s ambasadorom Sabolićem najviše se govorilo razvoju međudržavnih odnosa naše zemlje i Hrvatske te drugim aktuelnim temama

Avaz. Avaz

Piše: Avaz.ba

5.12.2019

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić jučer i danas u Centrali stranke primio je ambasadora Republike Hrvatske Ivana Sabolića i ambasadora Kraljevine Nizozemske Rejnoa Fosa (Reinout Vos). 

Tokom susreta s ambasadorom Sabolićem najviše se govorilo razvoju međudržavnih odnosa naše zemlje i Hrvatske te drugim aktuelnim temama.

Radončić s ambasadorom Sabolićem. Avaz

U razgovoru s ambasadorom Nizozemske potencirani su važnost euroatlantskih integracija i ispunjavanja svih obaveza Bosne i Hercegovine na njenom putu ka Evropskoj uniji. Također, istaknuta je važnost implementacije izbornih rezultata na svim nivoima i rješavanja egzistencijalnih pitanja i sigurnosnih izazova koji stoje pred novim vladajućim koalicijama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

U ODVOJENIM POSJETAMA RADONČIĆ PRIMIO AMBASADORA NIZOZEMSKE I HRVATSKE Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić jučer i danas, u centrali stranke primio je ambasadora Republike Hrvatske Ivana Sabolića i ambasadora Kraljevine Nizozemske Reinouta Vosa. Tokom susreta sa ambasadorom Sabolićem najviše se govorilo razvoju međudržavnih odnosa naše zemlje i Hrvatske te drugim aktuelnim temama. U razgovoru sa ambasadorom Nizozemske potencirani su važnost euroatlantskih integracija i ispunjavanja svih obaveza Bosne i Hercegovine na njenom putu ka Evropskoj uniji. Također, istaknuta je važnost implementacije izbornih rezultata na svim nivoima i rješavanju egzistencijalnih pitanja i sigurnosnih izazova koji stoje pred novim vladajućim koalicijama.

Objavu dijeli Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin)

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.