SAOPĆENJE

Radončić primio prvog zamjenika visokog predstavnika Majkla Skanlana

Tokom susreta potencirana je važnost što brže i bezuvjetne implementacije izbornih rezultata

Fahrudin Radončić i Majkl Skanlan. Avaz

Avaz.ba

11.12.2019

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić primio je danas prvog zamjenika visokog predstavnika u BiH Majkla Skanlana (Michael Scanlan).

Radončić je snažno podržao aktivnosti zamjenika visokog predstavnika u pravljenju ambijenta da Distrikt Brčko što prije doživi razvojnu i ekonomsku ekspanziju i zahvalio mu na velikim naporima koje ulaže u tom cilju.


Fahrudin Radončić i Majkl Skanlan. Avaz

Također, tokom susreta potencirani su važnost što brže i bezuvjetne implementacije izbornih rezultata te jačanje vladavine prava na svim nivoima bh. društva. Istaknuta je i strateška važnost donošenja Programa reformi, što je učinilo Predsjedništvo BiH, a iskazana je i opredijeljenost ka stabilizaciji političkih prilika u našoj zemlji radi pravljenja ambijenta za jačanje biznisa i efikasnih odgovora na sigurnosne i druge izazove.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

RADONČIĆ PRIMIO PRVOG ZAMJENIKA VISOKOG PREDSTAVNIKA MAJKLA SKANLANA Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić primio je danas prvog zamjenika visokog predstavnika u BiH Majkla Skanlana (Michael Scanlan). Radončić je snažno podržao aktivnosti zamjenika Visokog predstavnika u pravljenju ambijenta da Distrikt Brčko što prije doživi razvojnu i ekonomsku ekspanziju i zahvalio mu na velikim naporima koje ulaže u tom cilju. Također, tokom susreta potencirana je važnost što brže i bezuslovne implementacije izbornih rezultata te jačanju vladavine prava na svim nivoima bh. društva. Istaknuta je i strateška važnost donošenja Programa reformi, što je učinilo Predsjedništvo BiH, a iskazana je i opredijeljenost ka stabilizaciji političkih prilika u našoj zemlji radi pravljenja ambijenta za jačanje biznisa i efikasnih odgovora na sigurnosne i druge izazove. #SBB

Objavu dijeli Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin)

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.