NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Konačni dogovor za vlast

Avaz.ba
14.12.2019 06:39
  • Naslovnica "Dnevnog avaza" za 14.12.2019.
    Naslovnica "Dnevnog avaza" za 14.12.2019. Foto: Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi sve s jučerašnjeg sastanka lidera SDA, SBB-a i DF-a koji su dogovorili probosanskohercegovačku koaliciju.

Pročitajte i komentar dana našeg novinara Seđada Muhića.

Donosimo i veliku analizu jučer održanih parlamentarnih izbora u Velikoj Britaniji, gdje su Konzervativci premijera Borisa Džonsona odnijeli uvjerljivu pobjedu.

Razgovarali smo i s jednim od najboljih srbijanskih pisaca Svetislavom Basarom. Pročitajte šta je poručio kontroverznom Peteru Handkeu.

Saznajemo da terorista Mevlid Jašarević neće tražiti uvjetni otpust zbog povratka ISIL-ovaca, iako je stekao sve potrebne zakonske uvjete.

Razgovarali smo i s Markom Kovačem, optuženim za ratni zločin, koji se nalazi u Kragujevcu. Pročitajte šta je poručio novinaru "Dnevnog avaza" koji je s njim stupio u kontakt.

Na stranama Crne hronike objavljujemo da je nastavljena istraga o bačenoj bombi na klub u Bosanskoj Gradišci.

Također, pročitajte i sve o nastavku suđenja Seferovićima u slučaju Dženan Memić.

Na Jet setu donosimo i razgovor s glumicom Minom Lazarević, koja je za "Avaz" ispričala sve o nasilju koje je trpila u drugom braku.

Na sportskim stranama donosimo sve o trakavici zvanoj "novi selektor". Saznajemo da ćemo nasljednika Roberta Prosinečkog dobiti najkasnije do 15. januara.

Također, jesenji prvak FK Sarajevo za proljetni dio sezone već traži pojačanja. Za Fanina aktuelni prvaci ponudili tri igrača.

Razgovarali smo i s Edinom Klisom, najmlađim seniorskim rukometnim reprezentativcem BiH. Pročitajte njegova razmišljanja o našim šansama na Evropskom prvenstvu.

U današnjem izdanju "Avaza" i specijalni prilog "Sedmica". 

Komentari

NA VRH