DIRLJIVE SCENE

Emotivni video rasplakao cijelu BiH: Oca koji je otišao u Njemačku nije vidio tri mjeseca, a onda je uslijedilo veliko iznenađenje

Emel i Elvir Bajramović. Screenshot

Piše: E. Ma. / Avaz.ba

16.12.2019

Emotivni video dječaka koji nije vidio svog oca tri mjeseca rasplakao je BiH.

Elvir Bajramović iz Cazina otišao je u Njemačku u potrazi za boljim životom, ostavivši porodicu u rodnom gradu dok im ne osigura smještaj, a kad sve bude spremno, pridružit će mu se u tuđoj zemlji, gdje će početi ispočetka, piše Cazin.net.

Elvirovo odsustvo najteže pada njegovom osmogodišnjem sinu Emelu. Oca nije vidio puna tri mjeseca. Nedavno je dječak s ekipom NŠ "Talent" iz Cazina putovao u Zagreb na međunarodni turnir, gdje ga je dočekalo veliko iznenađenje. Njegov otac uspio je dobiti slobodan vikend te je putovao 600 kilometara u jednom smjeru da bi došao bodriti Emela i njegovu ekipu na turniru, iako se odmah poslije turnira morao vratiti nazad. Emotivni susret oca i sina nakon mjeseci razdvojenosti zabilježen je snimkom koji je rasplakao mnoge.

- Igram za klub, ali sad igram i za svog babu - rekao je sretni dječak, kojem će turnir u Zagrebu ostati u posebnom sjećanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.