PROMO

Vrijeme je za ''Šankanje'': Sutra na Vlašiću počinje jedan od najboljih zimskih festivala

Sutra počinje ''Šankanje''. Sol Azur - Šankanje Vlašić

Avaz.ba

19.12.2019

Sutra počinje dugoočekivani zimski festival na Vlašiću, jedan od najboljih u regionu - ''Šankanje 2019''. A ''Dnevni avaz'' je ponosni medijski pokrovitelj.

Sve je spremno za najbolji provod ovog vikenda, a očekuje se nekoliko hiljada posjetilaca. Prvu večer za sjajnu atmosferu na Main Stageu Sol Azur arene pobrinut će se Saša Kovačević i Rialda.

Također, gosti će naredni dan moći uživati uz Aleksandru Prijović, Amela Ćurića i mnoge druge. Obje večeri se nakon koncerta otvara fenomenalni Burn Stage u ambijentu arene, a nastupaju Divolly&Markward i Ryo. 

Vlada i ogromno interesiranje medija te će biti više od 20 novinarskih ekipa.

Organizatori su poručili da su oduševljeni zainteresiranošću za festival i brzinom kojom su smještajni kapaciteti popunjeni. Istakli su da tu ulogu igra i tradicija, kao i fenomenalna iskustva desetina hiljada posjetilaca ''Šankanja'' kroz proteklih osam godina održavanja.

Ovaj zimski festival je za sve generacije jer sadrži brojne aktivnosti, kao, naprimjer, dnevne žurke, Tylol Hot Igre bez granica, podjelu paketića za najmlađe i naravno neizostavne sportske aktivnosti. Od ove godine će gosti moći igrati igricu ''Tylol Hot Hunter Challange'' na svojim mobilnim uređajima tokom cijelog festivala. Svi oni koji budu "hvatali" Tylol Hot šolje i kesice po planini, imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade.   

Službeno otvaranje zimske sezone na Vlašiću sadržava i ceremoniju dodjela nagrada najboljima u turizmu koja će biti održana sutra u 14 sati u hotelu "Blanca". 

Organizatori napominju da su arena, kao i prilaz spremni za sve vremenske prilike.

Printano izdanje najtiražnije bh. novine "Dnevni avaz" sutra vam donosi i iznenađenje vezano za ''Šankanje''.

Partneri projekta: ''Coca Cola'', ''Olimpija'', ''Coke Energy'', ''Heineken'', ''Smirnoff'', ''Johnnie Walker'', Vlada SBK. 

Sponzori projekta: ''Euro Prost'', ''Tylol Hot'', ''Nescafe'', Asa osiguranje, ''Vispak'', Lutrija BiH, ''BH Pošta'', ''Sberbank'', ''Almy'', ''Orman'', ABA Travnik, ''Planjax'', Općina Travnik.

Sutra počinje Šankanje - Avaz
Sutra počinje Šankanje - Avaz
Sutra počinje Šankanje - Avaz
Sutra počinje Šankanje - Avaz
Sutra počinje Šankanje - Avaz
+2
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.