ZANIMLJIVOSTI

Kako je Nirmel Muratović iz Srebrenika postao "nova zvijezda" interneta

Ovdje za ovom govornicom nisam iznio nikad nijednu istinu..., kazao je Muratović

Piše: S. D. / Avaz.ba

26.12.2019

Nirmel Muratović, vijećnik Stranke demokratske akcije (SDA) u Gradskom vijeću Srebrenika, najnovija je "domaća zvijezda" na internetu. Status "zvijezde" Muratović je stekao zbog lapsusa tokom obraćanja za govornicom na jednoj od sjednica Gradskog vijeća.

Naime, Muratović je, u namjeri da predstavi svoje djelovanje i aktivnosti u Vijeću, uz opasku da se to "da u javnost", nastavio:

- Ja ne želim zaista nikoga da optužim. Za govornicom, kad god sam izaš'o, ja uvijek kažem ono što mislim. Ovdje za ovom govornicom nisam iznio nikad nijednu istinu... - kazao je Muratović, a njegov pokušaj da nastavi govor nije uspio, jer, očekivano, izjava da "nikada nije rekao nijednu istinu" izazvala je salve smijeha u sali, a neki od vijećnika su Muratoviću i aplaudirali na "iskrenosti".

No, graju u sali prekinuo je, ali, također, ne mogavši suspregnuti smijeh, i predsjedavajući Gradskog vijeća koji je zamolio kolege da se utišaju, a Muratovića da nastavi. No, snimak objavljen na društvenim mrežama završio je na tom dijelu, pa nije poznato kako je okončano obraćanje vijećnika. Kako god, za zabavu na društvenim mrežama i ovo je bilo dovoljno. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.