REAKCIJE

Supruga borca Fikreta Dedića: Djeca sada plaču, ali od sreće što će vidjeti oca

Bila je neka priča da je jedna žena iz Amerike platila 12.900 KM da se on pusti, ali kada sam pitala u Sudu, rekli su da ništa nije uplaćeno

Porodica Dedić: Čekaju da ga zagrle. Avaz

Piše: M.Aš. / Avaz.ba

27.12.2019

Supruga Fikreta Dedića, bivšeg borca koji je osuđen na kaznu zatvora zbog krađe tri metra drva, potvrdila je danas za "Avaz" da su uplaćena sredstva da se on pusti na slobodu.

Ramiza nam je ispričala da je ona lično, od prikupljenog novca, uplatila na račun 12.900 maraka. Kaže da su svi u porodici sretni i čekaju da Fikret konačno dođe kući.

- Bila je neka priča da je jedna žena iz Amerike platila 12.900 KM da se on pusti, ali kada sam pitala u Sudu, rekli su da ništa nije uplaćeno. Tako da sam ja jučer otišla u Bihać i sve platila - priča Ramiza.

Kaže nam da su djeca presretna i da jedva čekaju da zagrle oca. Sada svi plaču, ali od sreće.

On bi trebao danas doći, i to, najvjerovatnije, za vikend jer mu je rok do 30. decembra da napusti zatvor. Evo sve gledam kroz prozor da se neće pojaviti. Djeca čekaju da ga vide, bili su neki dan, ali je drugačije kada dođe kući. Samo neka se sve hairli završilo, da budemo zajedno i da više ne ide nigdje - kaže Ramiza.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.