REAKCIJA

Bibija Kerla: Dolazili su neki dan "drugari" i nudili tri puta više nego što imam u DF-u

Kerla: Neka me puste na miru. Avaz

Piše: M.Aš. / Avaz.ba

29.12.2019

Zastupnica Demokratske fronte u Skupštini Kantona Sarajevo Bibija Kerla, koja se nalazi u novoj skupštinskoj većini, imala je potrebu da, kako je napisala na društvenim mrežama, podijeli s javnošću dešavanja kojima je posljednjih dana izložena.


Kerlin status na FB. Avaz

- Dobar dan narode. Imam nešto da vam kažem. Nisam se prodala 2015. kada je mojih šest kolega napustilo DF i otišlo da dokazuju svoju takozvanu odanost. Ne prodajem se ni sada. Dolazili neki dan "drugari" nudili tri puta više nego što imam u DF-u, tražili da kažem cijenu, spominjali kako su valjali mojim mrtvim roditeljima u ratu..... Hallo bagro kretenska ostavite moje mrtve roditelje na miru. Oni su našli svoj smiraj a Vi ako tako nastavite vjerujte da neću sjediti skrštenih ruku. Tražite od mene da budem IZDAJNIK, PAPAK. E pa neće moći - napisala je Bibija, između ostalog, u svojoj Facebook objavi.

Ona je ovu informaciju potvrdila za "Avaz", ali nije željela govoriti o imenima.

 - Oni su mene molili, ali me nisu ucjenjivali, a o imenima ću kad dođe vrijeme za to. Neka me puste na miru. Eto im drugi zastupnici, neka njih ganjaju, ja nisam na prodaju - kaže Kerla za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.