NAJAVA

U novogodišnjem dvobroju "Dnevnog avaza" čitajte: Ne možemo se odricati naše zemlje

Saznajte i šta su poručili lideri stranaka SDA i SBB u svojim obraćanjima

Piše: Avaz.ba

31.12.2019

Naslovnica novogodišnjeg izdanja "Dnevnog avaza". Avaz

U novogodišnjem izdanju „Dnevnog avaza“ donosimo ekskluzivni intervju s muzičkom legendom Halidom Bešlićem, koji je govorio o karijeri, privatnom životu i stanju u BiH. 

Saznajte i šta su poručili lideri stranaka SDA i SBB u svojim novogodišnjim obraćanjima. Za domaću ličnost godine izabrana je Fata Orlović, heroina iz Konjević-Polja, dok je strana ličnost godine njemačka kacelarka Angela Merkel. 

Komentar "Avazovog" dvobroja pisala je Senka Kurt: Na kraju i početku. 

Donosimo i intervju s Vjekoslavom Bevandom, ministrom finansija i trezora BiH koji je, između ostalog, govorio i o nedavno usvojenom budžetu za ovu godinu. 

Objavljujemo i ekskluzivni intervju s Vahidom Halilhodžićem, proslavljenim bh. stručnjakom koji je u avgustu preuzeo reprezentaciju Maroka. Popularni Vaha uputio je novogodišnju poruku svim Bosancima i Hercegovcima. 

Na stranama Globusa izdvojili smo najvažnije događaje koji su obilježili 2019. godinu. Saznajte kakve su novogodišnje poruke svjetskih lidera. 

Pročitajte i našu temu da je BiH rekorder u uvozu mesa jer je proizvodnja uništena. Premijer RS Radovan Višković iznio je zastrašujuće statističke podatke. 

U rubrici Mozaik istražili smo gdje će poznati provesti najluđu noć. Saznajte gdje će biti Hanka Paldum, Dragan Marinković, Izudin Bajrović, Bulend Biščević, Mimo Šahinpašić i mnogi drugi. 

U ovom izdanju saznajte i to ko su studenti koji žele otvoriti muzej sporta BiH i na šta bi se glavna postavka bazirala. 

Na stranama Crne hronike otkrivamo kako je raskrinkan prevarant Edin Mehmedić.

Srđan Lazović, generalni direktor kompanije "Philip Morris International" za BiH i Crnu Goru, za "Dnevni avaz" govori o budućnosti bez duhanskog dima.

Saznajte i koji je to misteriozni otok gdje se čuvaju najopasniji virusi. 

Na stranama Sporta pročitajte razgovor s Mehmedom Baždarevićem nakon što je raskinuo ugovor s francuskim drugoligašem Parizom. Izdvojili smo i najznačajnije sportske događaje koji su obilježili 2019. godinu. 

Saznajte i šta je poručio Bilal Šuman, selektor rukometne reprezentacije BiH, uoči finalne faze priprema.  

U novogodišnjem printanom izdanju donosimo i priloge "Porodica i zdravlje" i "Automarket", a čitaocima poklanjamo kalendar s ekipom rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.