BLAGDANI

Tegeltija: Božić proslavite u miru i zdravlju

Tegeltija uputio čestitke patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u BiH

Tegeltija: Proslavite Božić u miru i zdravlju. Avaz

A. J. / Avaz.ba

4.1.2020

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija, povodom predstojećeg pravoslavnog praznika Božića, uputio je čestitke patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u BiH koji praznuju po julijanskom kalendaru.

- U ime Vijeća ministara i svoje ime, Vama, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u BiH upućujem iskrene čestitke povodom velikog hrišćanskog praznika Rođenja Gospoda našeg Isusa Hrista i nastupajuće Nove godine.

Želeći da Božić proslavite u miru i zdravlju, ozareni radošću i blagodašću ovog velikog praznika, a Nova 2020. godina da bude sretnija i uspješnija od prethodne, pozdravljam Vas radosnim pozdravom mira, ljubavi i nade: ''Mir Božiji, Hristos se rodi'' - navodi se u čestitki Tegeltije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.