PARLAMENT BiH Sjednicu sazvao predsjedavajući Doma naroda Dragan Čović

Zajednički kolegij oba doma PSBiH sutra o prijedlogu članova stalnih delegacija

Predviđeno utvrđivanje prijedloga članova zajedničkih komisija

Fena
14.01.2020 17:06

Sutra sjednica Zajedničkog kolegija

Foto: Avaz

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović sazvao je za sutra sjednicu Zajedničkog kolegija oba doma PSBiH, na čijem dnevnom redu bi se trebalo naći utvrđivanje prijedloga članova stalnih delegacija Parlamentarne skupštine BiH.

Predviđeno je i utvrđivanje prijedloga članova zajedničkih komisija oba doma Parlamentarne skupštine BiH, kao i utvrđivanje prijedloga zaključka o osnivanju Privremene zajedničke komisije oba doma PSBiH za provođenje procedure za imenovanje članova Nezavisnog odbora i Odbora za žalbe građana kao nezavisnih tijela policijske strukture BiH.

Između ostalog, na dnevnom redu bi trebalo biti i utvrđivanje Prijedloga odluke o imenovanju članova Komisije za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije te utvrđivanje Prijedloga odluke o imenovanju članova Komisije za odlučivanje o sukobu interesa.

Zajednički kolegij bi trebao utvrditi i zaključak o imenovanju predstavnika Parlamentarne skupštine BiH u Radnu grupu za praćenje stanja i aktivnosti u vezi s mogućom izgradnjom odlagališta nuklearnog otpada na lokaciji Trgovska gora, općina Dvor.

Komentari

NA VRH