RIJEČ GRAĐANA

Kakanjac ismijao odluku da se ukine prijevoz: "Upravo sam se vratio trajektom iz Povezica, a metro Papratnica - Plandište radi uredno"

Jedan Kakanjac na svom Facebook profilu napisao je kako su ga, prije nekoliko minuta iz Općine obavijestili da nije tačno da Kakanj nema javni prijevoz

Kakanj. Avaz

Piše: I. K. / Avaz.ba

14.1.2020

Nakon što je "Centrotrans" naprasno odlučio ukinuti prijevoz na području Općine Kakanj zbog, kako su kazali, nerentabilnosti ovu odluku osudili su brojni Kakanjci, a oni nešto maštovitiji su je, u najblaže rečeno, ismijali. 

Tako je jedan Kakanjac na svom Facebook profilu napisao kako su ga, prije nekoliko minuta iz Općine Kakanj obavijestili da nije tačno da Kakanj nema javni prijevoz iako Centrotrans ne radi jer autobusi nisu jedino prijevozno sredstvo u tom gradu. 

- Na moju konstataciju da se slažem te da je opće poznato da Kakanj ima i metro i pomorski kao i avio prevoz, te da sam se upravo vratio trajektom iz Povezica kao i da metro linija Papratnica - Plandište radi uredno a aerodrom Hrasnice radi bez odgađanja letova, obrisali su tu objavu.  Ne znam gdje sam pogriješio - stoji u objavi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.