KISELJAK

Brat pretučenog Ifeta: Moj brat je riskirao živu glavu zbog kamiona

Prvo, gazda nije dao 5.000 nego 130 maraka, napisao je Muharem u svom dopisu

Ifet Pašić u bolnici. Avaz

Piše: Avaz.ba

24.1.2020

Nakon što se redakciji "Avaza" javio Mirsad Pašić, brat Ifeta Pašića, koji je pretučen, navodno, zbog toga što je tražio svoju zarađenu plaću i kojeg su pretukli ljudi gazde Mehe, jutros nam se javio i drugi Ifetov brat Muharem. 

Muharem kaže da Meho i njegovi sve lažu. 

- Vidim da Ifeta blate i lažu. Prvo, gazda nije dao 5.000 nego 130 maraka, koje je Ifet sve vratio i odradio. Drugo, moj brat nije nikad tukao ženu ni djecu. To je bio savršen brak sa dvojicom sinova. Dobro je živio dok nije počeo raditi u "takozvanoj firmi", koja broji pet zaposlenih. Moj brat nije razbio kamion, kao što oni kažu, od 60.000 KM, jer ta firma i ne posjeduje te kamione. Imaju dva Mercedesova kamiona, koja ne vrijede više od 10.000 maraka - napisao je Muharem. 


Ifet Pašić u bolnici. Avaz

Zamolio je da se ne šire laži o njegovom bratu.

- Moj brat je profesionalni vozač, nikad nije ni ogrebao vozilo, a kamoli razbio. Dotična gospoda ne znaju da je taj isti Ifet bio prije deset dana stavio život na kocku da spasi taj kamion na Vlašiću kada je, zbog snijega i leda, poletio u provaliju. To ne znaju, a znaju pljuvati po Ifetovom imenu. Ifeta su na prevaru pozvali u kancelariju, gdje su mu spremili zamku i napali ga. Jedan od njih je Ifeta udario pištoljem u sljepoočnicu i u čelo i onda su ga tukli do besvijesti. To nije tuča, to je pokušaj ubistva. Ako lažu oni, ne lažu kamere - napisao je Muharem u svojoj reakciji. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.