NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Svi moramo strepiti od koronavirusa

Avaz.ba

26.1.2020

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 26.01.2020.. Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg bh. dnevnog lista, donosimo upozorenje akademkinje Mirsade Hukić u vezi s koronavirusom. Šta savjetuje i šta moramo raditi, saznat ćete samo ako čitate printano izdanje.

Članovima Predsjedništva BiH prošle godine upućeno je pet prijetnji, što je za "Avaz" potvrdio i direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Mirsad Vilić.

Pročitajte i komentar dana naše novinarke Almase Hadžić.

Donosimo i zanimljivu temu o "dugom" januaru i kako stići do 1. februara. Upitali smo građane kako će preživjeti u najdužem mjesecu u godini.

Hoće li doći do izmjena Izbornog zakona. Šta kažu parlamentarci o ovoj temi, čitajte samo u "Avazu".

Na stranama Globusa donosimo sve o katastrofalnom zemljotresu koji je pogodio istočni dio Turske.

Alarmantne stvari događaju se u Visokom. Naime, iz tog grada je otišao jedini hirurg, a radi samo jedan pedijatar. SDA Visoko je zbog ove situacije zatražio hitnu sjednicu Gradskog vijeća.

U današnjem broju donosimo i sve detalje o peticiji građana Stoca, jer ne žele križni put na Starom gradu. Vlasti tvrde da je sve urađeno u skladu sa zakonom.

Na stranama Crne hronike donosimo sve detalje tragedije u naselju Glamoč kod Goražda, gdje je u petak navečer u požaru stradala starica Jovanka Droca.

Također, pročitajte kako je Kantonalni sud u Zenici potvrdio optužnicu za ubistvo Džemala Mahmića, kojeg je ubio Anto Palavra.

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Dušan Bajević predstavio je svoj stručni štab. Pročitajte šta je sve poručio u intervjuu za "Avaz".

Razgovarali smo i s reprezentativcem Hrvatske, rođenim Mostarcem Marinom Marićem, koji će danas igrati u velikom finalu Evropskog prvenstva u rukometu. Pročitajte šta je poručio uoči finala sa Španijom, a saznajte šta kaže za nastup "Zmajeva".

U današnjem izdanju "Avaza" donosimo i prilog "Panorama".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.