KRAJ BALADE Odlaze u Sloveniju

Elvedin Hamzić ženi imućnu Crnogorku: Ako je dijete njegovo, ja ću ga podizati

Mladić za par dana odlazi po mladu u Ulcinj

Avaz.ba

Lukavčanin ženi djevojku iz Ulcinja

Foto: Facebook


Lukavčanin Elvedin Hamzić koji se našao u centru interesovanja javnosti nakon što je porodica objavila drmatičan apel o njegovoj navodnoj otmici, uskoro se ženi bogatom Crnogorkom, saznaje "Avaz". 

Kako nam je potvrdila Elsa Perović, djevojka koja je prije nekoliko dana ispričala u svojoj ispovijesti kako je u vezi s Hamzićem, njih dvoje bi se uskoro trebali vjenčati nakon. 

- Mi smo odlučili da se uzmemo i pođemo u Sloveniju. Valjda ona koza prestane da ga smara sa lažnom trudnoćom - dodala je Elsa. 

  • Elsa Perović i Elvedin Hamzić

    Elsa Perović i Elvedin Hamzić

    Foto: Avaz


Podsjetimo, Elvedina Hamzića je navodno Dženita Mujčinović, djevojka koja tvrdi da nosi njegovo dijete, držala zarobljenim nekoliko dana u svojoj kući u Dubravama. Dženita i njena porodica tvrde da je mladić samovoljno došao kod njih, dok s druge strane Elvedin navodi kako nije smio otići jer je konstatno bio pod prijetnjama. 

  • Dženita Mujčinović i Elvedin Hamzić

    Dženita Mujčinović i Elvedin Hamzić

    Foto: Avaz


Nakon višednevne drame, javila se i Elsa Perović koja tvrdi da je u vezi s Elvedinom.

- One su njega držale tu i sve su mu pare uzele. Ako je trudna neka je dijete živo i zdravo. Ako bude dijete njegovo ja ću lično da se potrudim da tom djetetu ništa ne fali, nije dijete krivo. On će za par dana ovamo kod mene u Ulcinj - tvrdi Elsa. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na