REKORDI

Portal "Avaza" prošlog mjeseca imao 118 miliona otvaranja

Osim po broju posjeta na portalu, lider i na društvenim mrežama

"Dnevni avaz": Odlični rezultati. Avaz

Piše: Avaz.ba

1.2.2020

Nakon konstantnog rasta broja posjeta, portal "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u Bosni i Hercegovini, Avaz.ba početkom 2020. godine bilježi odlične rezultate.

Prema podacima Google analyticsa, u januaru je na našoj stranici zabilježeno više od 118 miliona otvaranja, što Avaz.ba između ostalog svrstava u sami vrh digitalnih medija u BiH i ukupno gledajući čini najjačim medijem u našoj zemlji. 

Osim po broju posjeta na portalu, "Avaz" je lider i na društvenim mrežama. 

Na Facebooku, profil Dnevni avaz prati oko 600 hiljada ljudi. Broj pratilaca na Instagram profilu u svakodnevnom je porastu i trenutno ga prati oko 40 hiljada ljudi. 

Proteklu godinu naš medij pokrenuo je niz projekata koji su se pokazali ispravnim potezom, čemu svjedoče brojne reakcije čitalaca i rapidan rast broja pregleda videa na YouTubeu, gdje profil Avaz TV prati više od 50 hiljada pretplatnika, a pregledi se broje u milionima. 


Podaci Google analyticsa. Avaz

Novi projekti

I u ovoj godini naši novinari i reporteri vode se poznatim sloganom - "Avaz" ide prvi - prvi donosimo informacije iz zemlje i regiona, pratimo najznačajnije svjetske događaje, od politike, društva, kulture, sporta do šoubiza. Serviramo tačne i provjerene informacije, ekskluzivne intervjue i reportaže.

Od proljeća počinje nova sezona ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom", a u pripremi je još nekoliko emisija. 

Hvala vam na povjerenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.